PERSBERICHT – Lampionsenzo.nl haalt mystieke sfeer naar Nederland met handgemaakte lampionnen uit Azië

Lampionsenzo.nl haalt mystieke sfeer naar Nederland met handgemaakte lampionnen uit AziëLaat je betoveren door de warmte en sfeer van de prachtige Vietnamese, Chinese en Japanse lampionnen van Lampionsenzo.nl. Elk exemplaar wordt exclusief en met de hand gemaakt in Vietnam en bekleed met 100% zijde. De lampionnen zijn verkrijgbaar in diverse uitgesproken vormen en twaalf verschillende kleuren. Een geweldig sfeermaker die ook nog eens in alle opzichten verantwoord is. Dat voelt goed!

Mystieke verlichting uit Vietnam
Tijdens een wereldreis kwamen Harry van Vilsteren en zijn vrouw in Hoi An terecht, een Vietnamees plaatsje waar de restaurants en winkels langs het water in de avond verlicht worden door kleurige lampionnen. Betoverd door deze sfeer werd het idee geboren om de lampionnen naar Europa te halen. Zo ontstond 7 jaar geleden ‘een Aziatisch product dat voldoet aan onze Westerse kwaliteitsnormen’. Inmiddels heeft Lampionsenzo een eigen werkplaats in Vietnam en worden er jaarlijks meer dan duizend exemplaren verkocht in Europa én in Amerika. Alle lampionnen hebben een bamboeframe en zijn bespannen met gekleurde zijde stof. Hang er een spaarlamp in en de lampion geeft een warm, zacht licht af, voor een prachtige mystieke sfeer.

Verantwoord geproduceerd
Van het maken van de lampionnen kunnen inmiddels zeven gezinnen in Vietnam rondkomen. Lampionsenzo verleent microkredieten aan de makers en neemt de lampionnen rechtstreeks af, zodat de makers een eerlijke prijs ontvangen. Daarnaast worden de lampionnen verpakt en verstuurd door medewerkers van de sociale werkvoorziening (de Inclusief Groep) in Nunspeet. Het resultaat is een kwaliteitsproduct dat in alle opzichten verantwoord is. Met de aankoop van een handgemaakte lampion van Lampionsenzo roep je dus niet alleen een geweldige sfeer op, maar óók een goed en verantwoord gevoel!

Over Lampionsenzo.nl
Lampionsenzo is hét adres voor zijden lampionnen uit Azië. De lampionnen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen vier werkdagen geleverd in Nederland en België. Ze zijn bijzonder geschikt als sfeerverlichting in huis, op het balkon of in de tuin, maar ook een blikvanger in een restaurant, een ontvangstruimte of op een bruiloft. Bekijk het complete assortiment op www.lampionsenzo.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.