PERSBERICHT – Laat jezelf stralen met de tijdloze sieraden van Jaylaa

Amazonite ketting  - jaylaa.nlPuur, subtiel en minimalistisch. De sieraden van het Nederlandse sieradenlabel Jaylaa jewelry maken een look af, zonder deze te overschaduwen. Stijlvolle sieraden met een luxueuze uitstraling, gemaakt van verfijnde materialen van de hoogste kwaliteit. Om jarenlang van te genieten. Zoals de nieuwste collectie Just Believe, met oorbellen, armbanden en kettingen in minimalistische stijl in turquoise, zachtroze en groen. Voor vrouwen die in zichzelf geloven. Voor 110%.

Sieraden met karakter
Geluk vinden in de kleine dingen van het leven, in jezelf geloven en staan voor wat jij wilt: speciaal voor zelfbewuste vrouwen ontwierp Jaylaa de collectie Just Believe. Deze collectie bestaat uit oorbellen, armbanden en kettingen van sterling zilver, silver plated en gold plated materialen, gecombineerd met edelstenen. Bij elk sieraad wordt een kaartje geleverd met de betekenis van de steen. Zo is rozenkwarts de steen van de onvoorwaardelijke liefde en werkt aventurijn kalmerend en beschermend. Uitstekend geschikt om alleen te dragen, maar door de minimalistische stijl ook goed met elkaar te combineren. De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf € 16,95 voor een set oorbellen tot € 35 voor een ketting.

Wensarmbandjes
Kies een bedel en een kleur draad, knoop het armbandje om je pols en doe een wens. Als de draad is versleten, is je wens klaar om uit te komen. De leuke wensarmbandjes van Jaylaa jewelry zijn hét perfecte cadeautje voor een goede vriendin – of gewoon voor jezelf natuurlijk. De wensarmbandjes worden geleverd met een mooi minikaartje met een leuke tekst. Life is better with friends bijvoorbeeld, of Jij bent de allerleukste. Make a wish! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren draad en bedels, waaronder een hartje, ster of klavertje. Er zijn ook mooie gold & zilver plated bedels verkrijgbaar. De wensarmbandjes zijn te koop vanaf € 5,95.

Over Jaylaa
Geïnspireerd door eenvoud, natuurlijke elementen en de laatste modetrends ontwerpt en selecteert Tamara Loyd voor haar sieradenlabel Jaylaa stijlvolle sieraden die altijd gedragen kunnen worden. Op een feestje, naar het werk of gewoon thuis: nooit voelen de armbanden, ringen of oorbellen overdadig. Bekijk het complete assortiment op www.jaylaa.nl. Elke bestelling wordt verpakt als een cadeautje. Leuk om te geven, ook aan jezelf!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.