PERSBERICHT – Laat gedichten en teksten vastleggen door tekstopcanvas.nl

Tekst op canvas - Dance Sing Love Live - tekstopcanvas.nlSommige woorden verdienen de eeuwigheid. Wijze woorden, mooie woorden, betekenisvolle woorden: dat wat jou raakt en moet blijven raken kun je bij tekstopcanvas.nl laten vastleggen. Een geweldig cadeau, maar ook voor jezelf een waardevolle aanvulling op je interieur.

Origineel en bijzonder
Tekstopcanvas ontwerpt doeken op maat. Bij deze webshop kun jij je lievelingsgedicht, je favoriete uitspraak of een inspirerende tekst in elk gewenst lettertype, in iedere kleur en in verschillende opmaken laten afdrukken op doek. De webshop heeft al heel wat mensen blij gemaakt, bijvoorbeeld met een huwelijksaanzoek op canvas, een afdruk van een geboortekaartje, een geprinte liefdesverklaring of een zelfgemaakt gedicht. Je kunt het zo persoonlijk maken als jij wilt.

Geen inspiratie?
Ben je zelf niet zo’n creatieveling met tekst, maar houd je wel van mooie woorden? Ook dan ben je bij tekstopcanvas aan het juiste adres. De mooiste en populairste teksten zijn namelijk verzameld en ingedeeld in de categorieën: woonkamer, keuken, slaapkamer en kinderkamer. Al deze teksten kun je personaliseren door zelf de opmaak, kleur en het lettertype te kiezen. Wil je toch liever iets persoonlijks laten ontwerpen, blader dan eens door het portfolio om wat ideeën op te doen!

Niet alleen canvas
Het is mogelijk een mooie tekst op canvas te laten drukken, maar je kunt ook gaan voor de hout, plexiglas of aluminium in plaats van canvasdoek. Of je nu op zoek bent naar iets moois voor de kinderkamer, je geliefde wilt vragen met romantische woorden of je moeder wilt verrassen op Moederdag: tekstopcanvas.nl helpt je!

Over tekstopcanvas.nl
Tekstopcanvas is in 2009 gestart en in 2011 overgenomen door onderneemster Cindy Noordman. Je bestelt er maatwerk teksten op canvas, glas ,aluminium en hout. Ze maakt geheel vrijblijvend een op maat gemaakt ontwerp voor je. De levertijd bedraagt drie tot vier werkdagen en verzending binnen Nederland is gratis. Kijk voor meer informatie, de prijzen en mogelijkheden op www.tekstopcanvas.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.