PERSBERICHT – Laat de winter maar komen, met SOXS ben jij er klaar voor!

Laat de winter maar komen, met SOXS ben jij er klaar voor!Geitenwollen sokken, wie kent ze niet van vroeger?! SOXS heeft deze oubollige sokken een compleet nieuw imago bezorgd. Het hele gezin steekt zijn voeten tegenwoordig met veel plezier in een paar warme SOXS. De hippe geitenwollen sokken zijn namelijk een weldaad voor je voeten. En goed nieuws voor alle liefhebbers, want met de nieuwe bedsokken kun je vanaf nu dag én nacht van SOXS genieten!

Het Nederlandse merk SOXS maakt sokken. Niet zomaar sokken, maar onweerstaanbaar warme exemplaren waarin net zoveel liefde zit als in de sokken die je oma voor je breidde. Dankzij de combinatie van traditionele Nieuw-Zeelandse schapenwol en moderne technologie heeft het merk sokken ontworpen die oneindig veel warmte geven, ademend en vochtregulerend zijn, maar niet kriebelen. Een resultaat waar menig grootmoeder jaloers op zou zijn!

Sokken voor jong en oud
SOXS zijn fijn voor thuis op de bank, maar ook prima te dragen in schoenen. Eenmaal aangetrokken doe je ze niet zo snel meer uit. De sokken zijn elastisch, waardoor ze lang hun goede pasvorm behouden en niet steeds afzakken, zelfs na vele wasbeurten. De sokken bestaan voor 60% uit wol en 40% uit polyamide en zijn wasbaar op 30 graden. Daarnaast heeft het wol een zelfreinigend effect, ideaal voor kleine kinderen die graag in de plassen stampen! De wollen dames-, heren-, kinder- en babysokken zijn er in diverse uitvoeringen, allemaal voorzien van het herkenbare en hippe SOXS label. Ben jij al verslaafd?!

Bedsokken
Speciaal voor alle koukleumen die met sokken aan slapen, heeft SOXS nu speciale slaapsokken. Deze mediumhoge crèmekleurige SOXS zijn gemaakt van speciaal wol met minder compressie, waardoor jij nóg lekkerder slaapt. De warme, ademende en zachte sokken zijn een verwennerij voor je voeten. En laten ze nou nog eens hip zijn ook! Op het label staat de tekst: Sleep Well. Dat komt voortaan wel goed met slapen, want met warme voeten ben je zo in dromenland. De slaapsokken zijn uitgevoerd in een one size fit en kosten € 24,95.

Ook warme oren
Buiten het assortiment sokken, brengt SOXS ook andere (h)eerlijke producten. Zo zijn er zachte beanies, een geweldige ‘muts have’ voor deze winter. De hippe mutsen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren. Daarnaast zijn er speciale SOXS, gemaakt van bijzonder wol of met een speciale anti-slip laag. Voor een nog betere bescherming tegen extreme kou of voor een goede grip.

Over SOXS
Het verhaal van SOXS begint jaren geleden met oma die heerlijke warme geitenwollen sokken breidde voor Davide en Soscha, de kinderen van Margriet. Na het overlijden van oma hebben de kids de sokken letterlijk afgedragen. Een mooie herinnering aan vroeger, totdat Margriet en Soscha de sokken jaren later weer tegenkwamen. Dat deed hen denken aan oma, maar ook aan Davide, die in 2014 op 24-jarige leeftijd overleed aan baarmoederhalskanker. Na haar overlijden kwamen ze bij toeval in een sokkenfabriek waar vergelijkbare sokken hingen. Dat is het begin van SOXS, ontstaan door die onverwachte ontmoeting met de sokken van oma en Davide. De sokken van SOXS hebben een verhaal, brengen warmte en liefde. En die voel je wanneer SOXS uit verpakking haalt en zachtjes over je voeten schuift. Dat maakt SOXS tot een gebaar van liefde. Het warmste cadeau dat je kunt geven. Bekijk het complete assortiment op www.soxs.co.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.