PERSBERICHT – La Mysore Cosmetics en Barbara de Loor combineren sport en beauty met exclusieve schaatsclinic

La Mysore Cosmetics en Barbara de Loor combineren sport en beauty met exclusieve schaatsclinicOp zondag 5 februari jl. organiseerde La Mysore Cosmetics samen met schaatsster Barbara de Loor een exclusieve schaatsclinic in ice center Leisure World te Dronten. Een druk en gezellig event dat geheel in het teken stond van sport en beauty.

Het event begon om 13.00 uur met de ontvangst van 30 enthousiaste deelnemers. Onder het genot van warme chocolademelk en appeltaart volgde een presentatie van de ready-for-summer producten van La Mysore Cosmetics. Daarna begon het echte werk en kregen de deelnemers een schaatsclinic van Barbara de Loor. Na afloop van de clinic was het tijd voor de wedstrijden. Deelnemers werden op niveau in drie groepen verdeeld, die elk een eigen wedstrijd reden. De winnaars waren Anna Catharina Homan, Sandra Kruik en Geeske de Haan. Na de medaille uitreiking en een fotoshoot werd de dag in stijl afgesloten met erwtensoep en roggebrood.

Schaatsclinic
Barbara de Loor, schaatsster en klant van La Mysore Cosmetics, merkte dat haar huid te lijden had onder het vele werken en schaatsen van afgelopen winter. Mitra Lagrand, eigenaresse van La Mysore, ontwikkelde na een ernstig wintersport ongeluk een angst voor sporten op het ijs. Zo ontstond het idee om samen een Beauty & Schaatsclinic te organiseren. Een exclusieve clinic voor zowel beginners als gevorderden en experts, met na afloop een wedstrijd, maar ook volop aandacht voor uiterlijke verzorging. Want echte schoonheid komt van binnen én buiten.

Lancering Ready-for-summer producten
Tijdens het event werden de ready-for-summer producten van La Mysore Cosmetics gelanceerd. Een pakket met krachtige verzorgingsproducten die de huid klaarmaken voor het voorjaar. Naast Meadowsweet siroop en Perilla Oil Swishing voor een effectieve detox van je lichaam, bevat het pakket twee hoogwaardige crèmes en een serum om je huid weer in optimale conditie te brengen na de gure wintermaanden.

Over La Mysore Cosmetics
Huidverzorgingsinstituut La Mysore Cosmetics heeft vestigingen in Bussum en Emmeloord. Eigenaresse Mitra Lagrand ontwikkelde niet alleen een volledige lijn biologische verzorgingsproducten op basis van kruiden. Ze lanceerde tevens een uniek parfumconcept, waarbij iedereen zijn of haar persoonlijke parfum kan samenstellen. Bekijk alle informatie over schoonheidsbehandelingen en de producten op www.lamysorecosmetics.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.