PERSBERICHT – La Boutique Blanche presenteert unieke en handgemaakte woonaccessoires

Hauteville armstoel beton hoog - La Boutique BlancheVan stoere betonnen meubelen tot hippe kussens en handgemaakt servies: webshop La Boutique Blanche combineert de leukste woonaccessoires van bekende merken met handgemaakte ontwerpen van Belgische en Franse ontwerpers. Deze bijzondere combinatie staat garant voor een fijne mix aan interieurstijlen met unieke accenten. Proef de passie van de ontwerpers en laat je inspireren door La Boutique Blanche.

Inspiratie over de grens
In haar thuisland België en favoriete land Frankrijk speurt eigenaresse Indra Stas van La Boutique Blanche naar de leukste en meest bijzondere items voor in huis. Haar zoektocht bracht haar bijvoorbeeld bij de Belgische ontwerpster Lieve Wouters, die van haar reizen de mooiste stoffen meeneemt en er prachtige kussens van maakt. Elk kussen van Made by Mimi is voorzien van een uitleg, zodat de koper mee kan genieten van de reis. Ook ontdekte Indra de geweldige collectie van de Franse keramiste Charlotte Heurtier. Zij creëert mooie porseleinen schaaltjes door er met de hand figuren, dieren en details uit te snijden. Unieke en originele items volop passie en inspiratie, perfect voor La Boutique Blanche!

Mix aan interieurstijlen
Elk interieur heeft de juiste balans nodig. Daarom biedt La Boutique Blanche de mogelijkheid een geheel eigen stijl te creëren met de leukste stukken van bekende collecties van grotere interieurmerken én bijzondere items van Belgische en Franse ontwerpers. Zoals de betonnen meubelen en accessoires van het Franse merk Lyon Béton. Creëer bijvoorbeeld een verrassend effect in de badkamer of toiletruimte met de Cloud, een unieke toiletrolhouder in de vorm van een mooie wolk. Of ga voor een moderne tafelpresentatie met een rijk accent en kies voor de lederen placemats van Double Stitched, vervaardigd uit kwalitatief buffelleder.

Over La Boutique Blanche
De liefde bracht de Belgische Indra Stas in 2007 naar Nederland. Met het oprichten van La Boutique Blanche werd haar jarenlange droom een webshop te starten onlangs werkelijkheid. Haar shop biedt een fijne mix van bekende producten van grotere interieurmerken en unieke, vaak handgemaakte items die in beperkte oplage worden geproduceerd. Zo zijn de linnen fotokussens van het Franse merk Leligne en de natuurlijke Marseille zeepjes van Concept de Provence exclusief verkrijgbaar bij www.laboutiqueblanche.nl. Inspiratie nodig? Bekijk de inspiratiegids of bezoek de interieurblog met tips en ideeën. Wil je de producten liever van dichtbij bekijken? La Boutique Blanche werkt samen met diverse Concept Stores in Nederland.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.