PERSBERICHT – Krista’s ontwerpt tassen waarbij functionaliteit en uniek design hand in hand gaan

Krista's serie leren tassen met felroodTassen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook waanzinnig uit zien. Dat zijn de tassen van Krista van Dijk. Deze Nederlandse ontwerpster ontwerpt en produceert bijzondere tassen met een twist: in grootte verstelbaar, met wisselbare frontjes of met schouderbanden die doorlopen in de tas. Door het dragen van deze tassen maak je een statement. Je kiest niet voor 13 in een dozijn, maar voor een tas die anders dan anders en met liefde gemaakt is.

Bijzondere series
Een tas draag je elke dag bij je en moet dus niet alleen praktisch zijn, maar ook een aanvulling op je persoonlijkheid. Krista van Dijk heeft dat goed begrepen en ontwerpt tijdloze design tassen waar je op slag verliefd op wordt! De collectie tassen bestaat uit verschillende series die elk zijn geïnspireerd op een land of een wereldstad. Bovendien heeft elke serie een uniek kenmerk. Zo bestaat de ‘France serie’ uit klassieke tassen met bijpassende portemonnees die je helemaal kunt aanpassen aan je outfit, door het wisselen van een frontje. De Russia serie bevat mooie tassen voor je laptop of iPad. Door middel van een verwisselbare schouderband kun je deze tas zowel kort als lang dragen. Ideaal om af te stemmen op de outfit die je draagt; kort en chique of juist met een lange band dat zorgt voor een sportievere look. De tassen uit de ‘Helsinki serie’ bevatten naden en lijnen die op een zodanige manier zijn geïntegreerd, dat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een mooi beeld vormen.

Lichtgekleurde voering
Kenmerkend voor de tassen van Krista’s is de lichtgekleurde voering. Hier is bewust voor gekozen, omdat je zo veel makkelijker je spullen terugvindt. Daarnaast zijn er praktische vakken toegevoegd aan de binnenzijde. In elke tas zit minimaal twee ritsvakken, twee ondiepe insteekvakjes en een vakje voor de mobiele telefoon. De bijzondere tassen van Krista’s zijn verkrijgbaar via webshop.kristas.nl en bij 35 verkooppunten in Nederland. Je vindt de tassen op uiteenlopende plekken: van museumwinkel tot kunstuitleen en van boetiek tot luxe cadeauwinkel.

Over Krista van Dijk
Tassenontwerpster Krista van Dijk is het creatieve talent achter Krista’s. Geboren en getogen in Friesland en al van jongs af aan gefascineerd door het ontwerpen van tassen. Krista: “Een tas zie ik vooral als een gebruiksproduct. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat je er blij van wordt en dat de tas helemaal bij jou en je outfit aansluit. Het is een verlengstuk van jezelf, dat goed moet passen bij je persoonlijkheid. Ik heb me gefocust op de verbinding van de schouderbanden aan de tas, deze worden betrokken bij de rest van het ontwerp. Zo kun je een tas zowel kort als lang dragen en precies afstemmen op jouw persoonlijk draagwensen”. In de Lahti tas kun je dat mooi zien, een tas waarbij de ronde lijnen in de tas doorlopen in de schouderband.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.