PERSBERICHT – Kookboek Power Queens combineert krachtige levensverhalen met heerlijke familierecepten

Boek Power Queens, Culinair de wereld delen - cover boek - prachtboeken.nlCulinaire onderneemster Danitzah Jacobs maakt haar debuut als auteur met het inspiratiekookboek ‘Power Queens, Culinair de wereld delen’. In dit boek delen negen wereldvrouwen hun levensverhalen én heerlijke familierecepten met de wereld. Een inspirerende combinatie van krachtige verhalen en lievelingsgerechten.

Het boek vertelt de wijze lessen die de negen vrouwen hebben meegekregen van hun ouders en grootouders. Ze gaan in op wat hen sterk maakt, wat hun levensmissie is, welke obstakels ze zijn tegengekomen en hoe ze hiermee omgegaan zijn. En last but not least: ze delen de lekkerste soulfood-gerechten met ons.

Levensrecepten van inspirerende vrouwen
Annemarie Nodelijk verloor in haar ‘twenties’ haar zicht. Desondanks gaf ze haar droom om een succesvolle ontwerpster te worden niet op en stippelde een plan uit om met haar eigen tassenlijn de wereld te veroveren. Sabrina Starke is een succesvolle singer/songwriter waar vele vrouwen en jonge meiden tegenop kijken. Het verhaal achter haar succes maakt haar een nog krachtiger rolmodel. Een rol die zij graag vervult, juist omdat ze zelf veel te danken heeft aan de rolmodellen in haar leven. Deze en meer verhalen lees je in het Power Queens inspiratiekookboek.

Familierecepten
Naast deze levensverhalen vol liefde, wilskracht en zelfontdekking staan de familierecepten van de Power Queens centraal. Denk hierbij aan een Caribisch visgerecht, Surinaamse bami, Afrikaanse pindasoep en nog veel meer recepten uit diverse wereldkeukens.

Over de Auteur
Danitzah Jacobs is al ruime tijd een culinair begrip en met haar event catering bedrijf Màrshé Breda is ze te vinden op festivals zoals North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop. Stap een willekeurige locatie binnen waar een buffet van Màrshé staat opgesteld en je treedt een andere wereld binnen. De zinnenprikkelende geur van exotisch eten tilt je voor even op, uit de waan van alledag. In 2013 won Danitzah Jacobs de prestigieuze Dutch Caribean Business Pearl.

Verkoopinformatie
Het boek wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij, een uitgeverij voor positieve, creatieve en inspirerende boeken voor jong en oud met belangrijke thema’s zoals pesten, rouwen en de wereld ontdekken. ‘Power Queens, Culinair de wereld delen’ is een kleurrijk hardcover boek en verkrijgbaar via www.prachtboeken.nl en alle (online) boekwinkels. Verkoopprijs € 24,95 – ISBN/EAN: 978-94-91886-09-6.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.