PERSBERICHT – Kom tot rust met de nieuwe yoga- en meditatieproducten van Flowee

Zabuton en meditaitie kussen grijs - flowee.nlEen zenmoment of yoga-workout wordt nóg relaxter met de nieuwste producten van het Nederlandse merk Flowee. Een intensieve samenwerking met een onderneming in India heeft geleid tot een kleurrijke collectie yoga- en meditatieproducten in vrolijke prints. Van gave yogatassen en kleurrijke zabutons tot mooie bolsters en fijne oogkussens. Een geweldige collectie voor een écht feelgood-moment!

Het belang van ontspanning
Hoe meer en makkelijker je kunt ontspannen, hoe beter voor je gezondheid en je directe omgeving, vindt het team van Flowee. Met de nieuwste aanvulling op de collectie wil het team een kleurrijke bijdrage leveren aan meer ontspanning in het leven. Zo zijn de zabuton kussens in vrolijke prints en kleuren niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ze ook nog eens ondersteuning bij meditatie en kunnen ze dienen als zachte ondergrond tijdens een yogaoefening. Tip: de zabutons zijn perfect te combineren met de Flowee kussens. Naast dat de kussens ideaal zijn om te gebruiken bij mindfulness, zijn ze ook nog eens geweldig om naar te kijken. Een echte eyecatcher in elk interieur!

De nieuwste yoga- en meditatiecollectie
Naast de zabutons en de kussens zijn ook de bolsters, tassen, yogariemen en oogkussens nieuw in het assortiment opgenomen. Een bolster verlicht de stretch tijdens yogaoefeningen of kan worden gebruikt ter ondersteuning tijdens een massage. Bepaal zelf de hardheid door er vulling uit te halen. Voor een extra beleving is een oogkussen een aanrader. Je yogaspullen neem je overal mee naartoe in een van de gave tassen, verkrijgbaar in verschillende varianten. Een compleet nieuwe lijn om vrolijk van te worden! Fijn om te weten: De fabriek in India heeft een samenwerking met het CBI (Centre for the Promotion of Imports from Developing Countries), een agentschap van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken. Zij ondersteunen duurzame ontplooiing van bedrijven in ontwikkelingslanden. Dat betekent dat Flowee de producten verantwoord kan aanbieden.

Over Flowee
Tijdens een vakantie op Ibiza in 2010 maakten Tamara en haar vriend voorzichtig kennis met de spijkermat, een stoffen acupressuurmat met scherpe puntjes. Thuis ontdekten zij pas echt de positieve effecten van deze mat: ontspannen spieren, een betere nachtrust en meer energie. Genoeg reden om een half jaar later samen een nieuw avontuur aan te gaan: het op de markt brengen van een zelf ontworpen kleurrijke variant van de spijkermat. Zo ontstond Flowee. Inmiddels is de collectie uitgebreid met onder meer de massagehand en de kleurrijke yoga- en meditatiecollectie. Relax your senses!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.