PERSBERICHT – Klaar voor de feestdagen met de hobbymaterialen van Everycolor

Klaar voor de feestdagen met de hobbymaterialen van EverycolorVoor de mooiste pigmenten, kleurpotloden en pastels ben je bij Everycolor aan het juiste adres. Het assortiment is een waar kunstenaarsparadijs van teken- en schilderspullen voor groot en klein. Stuur dit jaar met Kerst weer eens een handgeschreven kaart, maak voor het kerstdiner een eigen menukaart of ontwerp de uitnodigingen voor het Oud & Nieuw feest. Ga creatief aan de slag met de vele materialen van Everycolor. Fijne Feestdagen!

Monique van Wensveen is het gezicht achter Everycolor. Ze is zelf kunstenaar en heeft vanuit haar passie in 2016 deze webshop opgericht. Inmiddels weten tekenaars, schilders, grafici en kleurders hun weg naar de webwinkel goed te vinden en is de winkel uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met uitsluitend kwaliteitsmerken in het assortiment.

Handlettering
Prachtige quotes of citaten in sierlijke letters: je komt ze tegenwoordig overal tegen. Handlettering is een originele manier van het illustreren van persoonlijke teksten. Na wat oefenen met verschillende lettertypes kun je de mooiste citaten zelf vormgeven. Leuk voor op een uitnodiging, cadeaulabel of een persoonlijke kerstkaart. Met de producten van Everycolor, zoals gelpennen, markers, fineliners, aquarelverf, inkt en mooi watervast papier, kun je zelf aan de slag met handlettering. Leef je uit en maak er wat moois van. Maar pas op, want handlettering is zeer verslavend!

Bulletjournaling
Naast handlettering is bulletjournaling helemaal hip. Hierbij houd je op een creatieve manier een dagboek, to-do lijst of agenda bij. Bijvoorbeeld door middel van sierlijke letters, foto’s, quotes of tekeningen. Zo is het dus mogelijk je dagelijkse activiteiten of planning op een aantrekkelijke manier vorm te geven. In een bulletjournal kun je je helemaal uitleven met kleurpotloden, inkt en stiften. Everycolor verkoopt naast tekenmateriaal ook bulletjournals: mooie gebonden boekjes met pagina’s met een stippenraster. Daardoor is recht blijven en vormgeving stukken eenvoudiger. Ideaal!

Aftellen naar de feestdagen
Omdat wachten vaak lastig is voor kids, heeft Everycolor voor speciale momenten een aftelslinger. Een creatieve manier om samen met de kinderen af te tellen tot een belangrijke gebeurtenis. Denk aan aftellen totdat je jarig bent of tot het moment dat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Iedere dag kun je zelf een vlaggetje ontwerpen, totdat er uiteindelijk een hele feestelijke slinger ontstaat. Hiervoor kun je perfect de waskrijtjes of kleurpotloden van Everycolor gebruiken, want met een goede set tekenmateriaal blijft kleuren leuk en je kunt er jaren mee vooruit!

Het gezicht achter Everycolor
Kunstenares en eigenares Monique van Wensveen is in 2013 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Haar kunstwerken worden veelal gecreëerd met geëtst koper en oude fotografische technieken als blauwdruk. Met schetsen, tekenen en boetseren krijgen de creaties in de basis vorm. Dankzij haar studie, liefde voor teken- en schilderspullen en een per ongeluk te grote partij pigmenten die zij via marktplaats kocht, startte Monique in 2016 de webshop Everycolor.

Over Everycolor
Monique heeft een enorme kennis van teken- en schilderspullen uit binnen- en buitenland. Ze vindt het geweldig om in een vreemde stad alle tekenwinkels te bezoeken. Daar selecteert ze de materialen die ze in de webshop wil verkopen. De mooiste pigmenten, de zachtste kleurpotloden, de zwartste houtskoolpotloden en de veelzijdigste soft- en oliepastels haalt ze naar Nederland. Bij Everycolor vind je kunstenaarsmaterialen van vele kwaliteitsmerken, zoals Faber Castell, PanPastel, General’s, Ooly, Derwent en Caran D’Ache voor een zeer betaalbare prijs. Voor iedere techniek zijn er mooie materialen te vinden. Bekijk het complete assortiment op www.everycolor.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.