PERSBERICHT – KitchenHugs haalt hippe waterflessen van MyEqua naar Nederland

Hippe waterflessen van MyEqua - KitchenHugsEen primeur voor KitchenHugs. Als eerste Nederlandse (web)winkel zijn hier de hippe waterflessen van MyEqua verkrijgbaar. Duurzame, mooi uitziende flessen die perfect passen in een gezonde en milieuvriendelijke lifestyle.

De waterflessen van MyEqua zijn gemaakt van borosilicaatglas. Supersterk glas dat ook gebruikt wordt in laboratoria en voor veel glaswerk in de keuken. In tegenstelling tot plastic is dit een mooi puur materiaal dat geheel vrij is van schadelijke weekmakers. Een aanrader voor iedereen die graag gezond en milieuvriendelijk leeft. Het glas geeft geen bijsmaak af aan het water en is perfect te recyclen.

Verschillende typen en kleuren
De waterflessen van MyEqua zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. De flessen hebben siliconen stoothoesjes of vilten covers. Zo kunnen ze veilig meegenomen worden onderweg en bovendien ziet het er erg leuk uit. De mismatch flessen zijn stijlvol en hebben een mooie vilten hoes. De Active flessen hebben een sportieve look. Ook zijn er een aantal flessen met een speciale betekenis in het assortiment opgenomen zoals: de Feather, Peach Tree en Eternity fles. Deze hebben een mooie print met een verhaal. Bijzonder leuk als cadeau voor jezelf of een ander.

De waterflessen van MyEqua hebben een inhoud van 550 tot 570 ml, net iets groter dan veel andere flessen. Prijzen liggen tussen de € 17,95 en € 20,00.

Over KitchenHugs
Webwinkel KitchenHugs is in 2011 opgericht door Christi Veldhuis – van Essen en heeft een breed en groeiend assortiment van eerlijke producten voor gebruik in en om de keuken en onderweg. De producten hebben met elkaar gemeen dat ze bijdragen aan een groene en duurzame levensstijl. Er is speciale aandacht voor items die bijdragen aan het verminderen van plastic afval. Hiervoor is KitchenHugs continu op zoek naar handige en leuke alternatieven. Bekijk het complete assortiment op www.kitchenhugs.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.