PERSBERICHT – Kinderkamer in Stijl presenteert Scandinavische trendmerken Mrs Mighetto en Ono Design

Mrs Mighetto poster dear elephant - kinderkamerinstijl.nlScandinavisch design vindt steeds vaker haar weg naar de Nederlandse baby- en kinderkamers. Kinderkamer in Stijl speelt in op deze trend en brengt de collectie van de twee bijzondere Scandinavische merken Mrs Mighetto en Ono Design. Met sprookjesachtige posters, zwart-wit dekbedovertrekken en bijpassende slingers geef je de kinderkamer in een handomdraai een andere sfeer.

Sprookjesachtige posters
De prachtige posters van Mrs. Mighetto geven een sprookjesachtig gevoel aan de kinderkamer. Het Zweedse merk is in 2014 begonnen met het ontwerpen van originele illustraties. En met succes, want vanwege de originaliteit en de magische uitstraling zijn de posters erg geliefd. Niet gek dus dat Kinderkamer in Stijl er trots op is om de producten van dit mooi merk te verkopen. Voor de nieuwe collectie heeft het merk het circus gebruikt als inspiratiebron. De posters zitten vol met fantasie, geschiedenis, mysteries en kleuren. Geweldig voor het creëren van een magische sfeer op de kinderkamer, want welk kind is er niet gek op het circus?!

Zwart-wit voor de kinderkamer
De minimalistische zwart-wit trend blijft onverminderd populair. De zwart-wit producten van het Deense Ono Design sluiten hier naadloos op aan. Het merk staat voor schattige, minimalistische monstertjes. Speels en stijlvol tegelijk! De producten zijn gemaakt van 100% organisch katoen en alles wordt geproduceerd onder het Oeko-tex label, wat staat voor het eco-friendly en duurzaam produceren van textielproducten. De schattige slingers matchen perfect bij het dekbedovertrek en maken de kinderkamer helemaal af.

Kinderparadijs
Naast twee nieuwe merken heeft Kinderkamer in Stijl ook een aantal nieuwe producten van de merken Love Mae en Minimel aan het assortiment toegevoegd. De originele, handgetekende muurstickers van Love Mae toveren elke kinderkamer om tot een waar speel- en slaapparadijs. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke regenboog, spetterende walvissen een of een compleet bos op de muur. Het Franse Minimel brengt een nieuwe serie kleurrijke posters. Wat dacht je van een poster met een wasbeer, toekan, rendier of koala? Stuk voor stuk eyecatchers voor aan de muur! Van de koala hebben ze ook een bijpassend kussen ontworpen. Leuk als kussen op bed en heerlijk zacht om mee te knuffelen.

Over Kinderkamer in Stijl
Kinderkamer in Stijl is hét online warenhuis voor de baby- en kinderkamer. Bijzondere items van de hoogste kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service: Kinderkamer in Stijl biedt zowel in haar webshop als in haar showroom in Almere een zeer prettige winkelervaring. Meubels en bestellingen vanaf 30 euro worden gratis thuisbezorgd. Bekijk het complete assortiment op www.kinderkamerinstijl.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.