PERSBERICHT – Kiekepiep lanceert nieuwe collectie speenkoorden en vilten woonaccessoires

Speenkoord Lola met naam - kiekepiep.nlSinds 2014 is Kiekepiep dé webshop voor originele, handgemaakte kinder- en woonaccessoires. Producten die niet alleen met zorg ontworpen en gemaakt worden, maar ook nog eens hartstikke hip zijn. Kiekepiep biedt duurzame producten voor mensen die houden van originaliteit. De kleuren die eigenaresse Joyce Oidtmann in de nieuwe collectie gebruikt sluiten mooi aan bij huidige trends. Deze nieuwe blikvangers zijn een aanwinst voor jong en oud.

Muziekmobielen
Een muziekmobiel is een must have voor boven de box in de woonkamer en een blikvanger in elke baby- en kinderkamer. Veel baby’s vallen lekker in slaap bij de rustige klanken die uit het muziekdoosje komen. Daarnaast is het ook nog eens hartstikke goed om de zintuigen en de oog-handcoördinatie van jouw kleintje te prikkelen. Kiekepiep zorgt er met haar nieuwe mobielen voor dat je kindje eindeloos kan genieten van de bewegende bolletjes boven zijn of haar hoofd. De vilten muziekmobielen zijn hartstikke stijlvol. Neem een van de nieuwste ontwerpen: Nikki. Met deze prachtige tinten, die goed aansluiten bij de populaire Scandinavische kleuren van dit moment, een absolute aanwinst. Naast muziekmobielen van het eigen merk heeft Kiekepiep ook handgemaakte mobielen van andere hippe Nederlandse merken in de collectie.

Handige speenkoorden
Veel kleine kinderen zijn dol op hun speen. Het zorgt ervoor dat ze rustig in slaap vallen en geeft ze een veilig gevoel. Voor ouders is het vaak een heel gestuntel, want speentjes vallen snel uit de mond. Niet echt handig en al helemaal niet hygiënisch. Met een speenkoord is dit probleem snel opgelost. Klik het speenkoord vast aan het uiteinde van de kleding en je kindje heeft zijn/haar speentje altijd in de buurt. Kiekepiep heeft speenkoorden met siliconen kralen, gehaakte kralen, koorden met een vrolijk wolkje of gehaakt strikje eraan en letterkralen die speciaal met hip lettertype worden ontworpen. Alle speenkoorden zijn heerlijk zacht en van lichtgewicht materiaal. Wat het extra leuk maakt is dat het mogelijk is om het te laten personaliseren. Een speenkoord met eigen naam maakt het extra leuk én handig. Uiteraard is alleen materiaal gebruikt volgens de Nederlandse veiligheidsnorm en zijn de speenkoordjes vrij van schadelijke stoffen.

Kleden en onderzetters
Naast hebbedingen voor je kleintje kun je bij Kiekepiep ook heerlijk shoppen voor jezelf! Denk aan hippe woonaccessoires zoals onderzetters en kleden. Allemaal gemaakt van de duurzame en vrolijk gekleurde viltballetjes zoals we ze kennen van Kiekepiep. De onderzetters en bolletjeskleden worden met zorg en liefde in Nepal met de hand gemaakt en bestaan voor 100% uit schapenwol. Bovendien zijn de bolletjeskleden ook nog eens fair trade. De Nepalese vrouwen ontvangen een rechtvaardig loon voor dit prachtige vakwerk. Dus met jouw nieuwe aanwinst voor in de woonkamer of keuken steun je ook de Nepalese economie. Dat is nog eens een win-win situatie! Vrolijk de boel dus maar lekker op met de prachtige kleurcombinaties uit de nieuwe collectie.

Over Kiekepiep
Het succesverhaal achter Kiekepiep begon bij een eigen ontwerp van een vilten wagenspanner. Na vele positieve reacties vanuit haar omgeving, besloot eigenaresse Joyce Oidtmann in 2014 een webshop te starten. Inmiddels biedt Kiekepiep een ruime selectie van handgemaakte hebbedingen; van trendy muziekmobielen en slingers van viltballetjes tot originele speenkoorden. Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk de nieuwe collectie op www.kiekepiep.nl.

Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.