PERSBERICHT – Kidsware Lifestyle presenteert nieuwe California Dream collectie

Nieuwe collectie - California Dream - Kidsware LifestyleKidsware brengt een geweldige nieuwe collectie kinderproducten uit onder de naam ‘California Dream’. Zoals de naam al doet vermoeden heeft het merk aan alle producten een heerlijke zomerse draai gegeven. Wat dacht je van een lamp in de vorm van een surfersbusje, een flamingo kapstok of een slinger van ijsjes?!

Met de nieuwe producten uit de California Dream collectie, maak je de kinderkamer in een handomdraai klaar voor de zomer. Centraal in dit thema staan het strand,  schelpen en ijsjes, veelal in zoete kleuren zoals lichtroze, lichtgeel en mintgroen. De collectie bestaat o.a. uit lampen in de vorm van een surfersbusje, spiegels, opbergblikken en een flamingo kapstok. Ook zijn er leuke vilten ijsjes verkrijgbaar om op te hangen. Of wat dacht je van een complete ijsjes-slinger waarmee je aan elke ruimte een vrolijke sfeer kunt geven. Wil je toch liever zelf aan de slag, dan heeft Kidsware een handig knutselpakket om een souvenirspot of fotolijstje te voorzien van een zomerse look.

Bewaar je vakantieherinneringen
Het vakantiegevoel eindigt niet zodra de scholen weer beginnen. Met een beetje voorbereiding kun je nog heel lang nagenieten van de zomervakantie. Kidsware komt met een collectie souvenirpotten in de vorm van een hart. In de glazen pot kunnen kinderen (of ouders) hun vakantiesouvenirs bewaren, zoals schelpjes, zand of foto’s. De pot zelf is versierd met schelpen en een mini flesje. Een geweldige manier om herinneringen te bewaren. De verkoopprijs van de souvenirpotten is €14,95.

Over Kidsware Lifestyle
Kidsware is een Nederlands label met handgemaakte decoratie voor baby- en kinderkamers. Unieke producten, die met oog voor detail afgewerkt zijn en uiteraard 100% kinderarbeid-vrij gemaakt worden. Het assortiment van www.kids-ware.nl bestaat uit verschillende collecties voor jongens en meisjes met elk een eigen thema. Eigenaresse Natascha begon Kidsware thuis aan de keukentafel en is inmiddels uitgegroeid tot een partij die levert aan diverse kinderwinkels in binnen- en buitenland.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.