PERSBERICHT – KiddyColors presenteert nieuwe fairtrade collectie baby- en kinderkamer accessoires

Kinderkamer accessoires KiddyColorsKiddyColors, bekend om de bijzondere persoonlijke naamslingers, presenteert haar nieuwe collectie. Mooie accessoires in trendy kleuren die perfect aansluiten op de huidige baby- en kinderkamer trends. Renske de Gee, eigenaresse van KiddyColors, woont en werkt in Thailand en ontwerpt zelf alle producten. De materialen worden voor een eerlijke prijs ingekocht en de producten worden vervolgens door de lokale bevolking met de hand gemaakt.

De nieuwe collectie van KiddyColors bestaat uit horizontale en verticale slingers, kasthangers, knuffels, rammelaars en mobielen met dieren en voertuigen. Bij het samenstellen van de collectie is rekening gehouden met de trendkleuren voor kinderkamers van komend jaar. Denk aan zwart-wit en grijstinten in combinatie met lichtroze, grijs of mint. Maar ook stoer naturel en donkerblauw voor jongenskamers. Met deze accessoires is het heel eenvoudig om een baby- of kinderkamer een trendy en unieke look te geven.

Naamslingers en kasthangers
De nieuwe kleurtinten zijn doorgevoerd in de hele collectie. Zo zijn er nieuwe naamslingers bijgekomen in deze trendkleuren, maar ook verticale slingers en kasthangers. De  handgemaakte deurhangers zijn een echte eyecatcher in de kinderkamer en verkrijgbaar in allerlei vrolijke variaties. Denk bijvoorbeeld aan een giraffe, een stoere tractor of een lief hartje. Ze zijn voorzien van een satijnen lus waarmee ze opgehangen kunnen worden. Wil je toch liever een langere slinger, dan zijn de verticale slingers erg leuk. Deze variant is langer en voorzien van meerdere figuurtjes. Leuk aan een kast of deur, maar ook voor het raam staat de slinger prachtig! Alle nieuwe figuren kun je trouwens ook aan de naamslingers bestellen. Een hele fijne nieuwe collectie waarin je naar hartenlust kunt mix en matchen!

Rammelaars en mobielen
Om de kinderkamer extra uitstraling te geven, heeft KiddyColors een unieke mobiel ontworpen. De mobiel is volledig met de hand gemaakt en is voorzien van trendy gekleurde katoenen dieren en verschillend gekleurde vilten sterretjes of hartjes. Daarnaast zijn de nieuwe rammelaars en knijpbeestjes ook een feest voor ieder klein kind. De giraffe rammelt en piept en de olifant piept en heeft knisperende oren. Geweldig om te geven of te krijgen als kraamcadeau.

Over KiddyColors
KiddyColors is een webshop met een goed verhaal. De producten worden met veel liefde en aandacht gemaakt in het noorden van Thailand. KiddyColors betaalt een eerlijk salaris en biedt goede werkomstandigheden. Daarnaast gaat 10% van de inkomsten van KiddyColors naar goede doelen in Thailand. Voor wie benieuwd is naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij KiddyColors is er een inspirerende video gemaakt, waarin te zien is hoe de producten tot stand komen en wat KiddyColors betekent voor de lokale Thaise bevolking.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.