PERSBERICHT – KAYA Sieraden legt oneindige liefde vast in een uniek en persoonlijk sieraad

Mama's Infinity Love sieraden - Kaya SieradenKAYA weet al jaren als geen ander bijzondere vriendschap- of liefdesbanden te vangen in sieraden. Een uiting van moeder naar dochter, van zus naar zus of tussen twee vriendinnen; achter ieder cadeau schuilt een persoonlijk verhaal. De Infinity lijn van KAYA Sieraden legt deze oneindige liefdes vast. Een perfect cadeautje voor bijvoorbeeld Moederdag dat binnenkort weer in de agenda’s staat!

Infinity sieraden
Het infinity symbool (in het Nederlands ook wel lemniscaat genoemd),  staat voor oneindige liefde en vriendschap. Een prachtig teken om in een sieraad te verwerken. Bij KAYA kun je een infintiy armband, ketting of los infinity bedeltje graveren met bijvoorbeeld kindernamen of een symbolisch woord en/of datum om het nóg persoonlijker te maken. Het symboliseert gelukkige momenten of kan helpen verdrietige gebeurtenissen een plek te geven. KAYA maakt gebruik van de hoogste kwaliteit materialen zoals Sterling zilver en Swarovski kristallen. Ieder item wordt met zorg en als cadeautje verpakt. En niet geheel onbelangrijk; de sieraden zijn heel betaalbaar. Laat ook jouw verhaal vastleggen in een uniek, mooi en persoonlijk sieraad.

Maak mama blij!
Vaders en kinderen, opgelet. Als mama nu niet meeleest, geven wij de beste tip voor Moederdag 2016. Geef haar een ketting uit de Infinity lijn. Laat de namen van de kinderen erin graveren of leg een bijzondere datum vast in het sieraad. Wedden dat ze dat, naast de mooie tekeningen, de warme croissantjes en de verse koffie, geweldig vindt om te krijgen?!

Sisters, mothers & daughters
Side by side, or miles apart, we are sisters, connected by the heart’. Symboliseer deze mooi spreuk met een prachtig zusjes-sieraad, een voor jou, een voor haar. Om jullie speciale band in een sieraad te vatten en elke dag even aan elkaar te denken. En dan de liefde tussen een moeder en haar kinderen; die is voor altijd. Vereeuwig deze band met zilveren infinity moeder en dochter armbandjes. Jij draagt de naam van je dochter, en zij die van jou. Hoe symbolisch is dat?

Gratis infinity armband bij besteding boven 60 euro
Bestel je bij KAYA Sieraden boven 60 euro, dan ontvang je een .925 zilveren infinity armband geheel gratis! Deze actie loopt van 15 april tot en met 8 mei.

Over KAYA Sieraden
KAYA maakt luxe baby armbandjes, kinderarmbandjes en veel meer kindersieraden als aandenken aan bijzondere momenten zoals een feestdag, doop, communie, verjaardag of bruiloft. KAYA heeft hart voor alle kinderen, daarom doneert het merk per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Kijk voor meer informatie of de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.