PERSBERICHT – Just Be You Planner 2019: Voor een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelf

Just Be You Planner 2019: Voor een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelfWil je 2019 ingaan met een gezonde dosis optimisme en geloof in jezelf. Is bij jou het glas niet half leeg, maar juist half vol? Dan is de Just Be You Planner 2019 absoluut iets voor jou. Geen dertien-in-een-dozijn planner, maar eentje met een flinke portie zelfreflectie, inspiratie, motivatie en positiviteit. Wil jij ook een agenda waarin je het praktische van alledaags kunt combineren met je dromen en doelen voor 2019? Plan dan samen met Marian Palsgraaf in de nieuwe Just Be You Planner!

Just Be You inspireert en motiveert al jaren vele mensen. Elke dag deelt Marian een enorme dosis positieve energie uit. Zeker in een maatschappij waarin we zo gehaast en gestrest leven en we de lat voor onszelf zo hoog leggen, is het fijn om af en toe even terug te gaan naar de basis. Door middel van cursussen, e-books, tips en inspirerende verhalen draagt Just Be You bij aan een bewuste en positieve levensstijl. Een flinke portie positieve energie vind je ook terug in de nieuwe planner.

Just Be You Planner 2019
De Just Be You Planners van 2018 vlogen als warme broodjes over de toonbank. Daarom is het niet meer dan logisch dat er na dit grote succes ook een exemplaar voor 2019 verschijnt. De Just Be You Planner van 2019 bevat weer de nodige inspiratie, motivatie en positiviteit! De agenda bestaat onder andere uit reflecties van je maand, to do’s, dankbaarheid, geluksmomenten, bijbehorende manifesto en nog veel meer! Combineer het praktische van het plannen met het laten uitkomen van je doelen en dromen. Met inspirerende quotes als ‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf’ en ‘Overwin je angsten’ komt dat vast helemaal goed!

Verkoopinformatie
De nieuwe Just Be You Planner 2019 is in de voorverkoop en wordt vanaf september verstuurd. Het is een hardcover van 70 x 220 mm (staand) en heeft een verkoopprijs van € 19,95. De Planner wordt uitgebracht in fullcolour, telt 164 pagina’s en bevat een leeslint en elastiek. Bij je bestelling ontvang je de Just Be You Manifesto, (A4 210 x 297 mm) op robuust 300 gr papier er gratis bij.

Over Just Be You
Marian Palsgraaf startte haar online feelgood magazine nadat zij besloot om, na een jeugd vol negativiteit en verdriet, opnieuw te starten en haar dromen waar te maken. In de diverse cursussen en workshops die zij aanbiedt, maar ook op haar blog en in de nieuwsbrief, vertelt zij hoe zij dit heeft gedaan. Benieuwd naar Marian en het verhaal achter Just Be You? Lees dan haar persoonlijke verhaal op de website van Just Be You.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.