PERSBERICHT – Just Be You lanceert boek ‘5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven’

Boek 5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven - justbeyou.nlHet geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven en kijken waar ze naar toe willen werken in de toekomst. Precies die boodschap wil Marian Palsgraaf de lezers van haar nieuwste boek ‘5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven’ meegeven. Hiermee stimuleert ze lezers om positief in het leven te staan.

5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven is de opvolger van het Gedachten en Mooie Momenten boek, dat bedoeld is om positieve gedachten op te schrijven. Marian: “Ik kreeg zoveel vraag naar wat nu eigenlijk in het Gedachten en Mooie Momenten boek geschreven kan worden, dat dit mij inspireerde om een vervolg te schrijven. Ik wil mensen laten starten met dankbaar zijn en net dat ene zetje in de goede richting geven”.

Positieve gedachten
Het geheim van gelukkige mensen is dat zij zich richten op het goede in het leven. Het lijkt eenvoudig om overal het positieve van in te zien, maar vaak is het dat niet. Mensen hebben de neiging om snel het negatieve van dingen in te zien. Uit onderzoek blijkt echter dat je jezelf wel kunt aanleren om positiever naar dingen in het leven te kijken en dankbaar te zijn voor kleine en normale dingen. Het nieuwe boek 5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven helpt hierbij en geeft een zetje in de juiste richting.

5 stappen
Het boek bevat drie stappen voor in de ochtend om op te starten en twee stappen in de avond om je dag te reflecteren. Daarnaast is er voldoende ruimte voor eigen inbreng en geluksmomentjes. Door alle kleine momenten te waarderen en er dankbaar voor te zijn zal je merken dat je veel positiever in het leven gaat staan. “Niet het geluk maakt ons dankbaar, maar dankbaarheid maakt ons gelukkig”.

Verkoopinformatie
Het hardcover boek 5 stappen per dag naar een gelukkig(er) leven is uitgevoerd in fullcolour, telt 208 pagina’s en bevat een leeslint en elastieken bandje. Het boek is verkrijgbaar voor € 17,95 via de website van Just Be You, bij boekhandels en Bol.com. ISBN: 9789082522413.

Over Just Be You
Marian Palsgraaf startte haar online feelgood magazine nadat zij besloot om, na een jeugd vol negativiteit en verdriet, opnieuw te starten en haar dromen waar te maken. In de diverse cursussen en workshops die zij aanbiedt, maar ook op haar blog en in de nieuwsbrief, vertelt zij hoe zij dit heeft gedaan. Tevens ontwikkelde ze een Just Be You Planner voor 2018 die nu al een echte hit is en daarnaast is er in dezelfde stijl een ansichtkaartenboekje verkrijgbaar.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.