PERSBERICHT – Jozemiek Sieraden: Mode accessoires vol vrijheid, vriendschap, love & peace

Rakhi pink Flambe - JozemiekOntwerpster Jozemiek startte in 2011 haar eigen sieradenlabel en is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk dat op 250 punten in Nederland, België, Frankrijk én Duitsland wordt verkocht. De collectie bestaat uit een ruim assortiment aan prachtige, exclusieve sieraden, tassen en accessoires. Alle creaties van Jozemiek zijn maatschappelijk verantwoord, zelf ontworpen en handgemaakt. Trade is bij Jozemiek Fair! Dat betekent duurzaamheid, eerlijke arbeidsvoorwaarden en veilige producten!

Sieraden met een boodschap
De sieraden beschrijft Jozemiek zelf als no-nonsense met een wereldse “touch”. Stoer & vrouwelijk tegelijk. Inspiratie bronnen komen voort uit de mooie reizen die Jozemiek de afgelopen jaren heeft gemaakt. Daarom wordt er ook voor gekozen om gebruik te maken van mooie materialen. Of het nu glas, keramiek, zijden of halfedelsteen is: alles is persoonlijk uitgezocht en van een uitstekende kwaliteit! Bij alles wat Jozemiek doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooiste is. Daarom geeft Jozemiek ook aan iedere serie producten een bepaalde boodschap mee.

Zo wordt de RAKHI armband in het Hindu tijdens het Raksha Bandhan feest aan een dierbare gegeven. Deze wikkelarmbanden zijn gemaakt van puur zijde, hebben een bijpassende bedel en zijn verkrijgbaar in vier collecties en in totaal 32 kleuren. Iedere kleur heeft een betekenis en vertelt iets over je persoonlijkheid. Een prachtig cadeau voor een vriendin of een geliefde! De RAKHI armband heeft dit jaar een grote metamorfose ondergaan van wikkelarmband naar hip pull-tie armbandje. De basis is nog altijd 100% zijden, maar heeft een iets wat modieuzere vormgeving gekregen.

Stichting Help Mij Leven
Naast de bekende RAKHI armbanden, verkoopt Jozemiek de RIO armbandjes. Dit is een hip, trendy en eenvoudig armbandje, dat je ook als elastiekje in je haar kunt dragen. Twee van deze armbandjes zijn voorzien van een bedel of kwastje. De setjes zijn onderverdeeld in vier thema’s: LOVE-HOPE-LUCK-STAR. Voor ieder verkocht RIO setje doneert Jozemiek het bedrag voor een maaltijd aan Stichting Help Mij Leven. In 2014 heeft het bedrijf maar liefst 7.000 maaltijden mogen doneren voor de straatkinderen in RIO.

Sneak Preview nieuwe collectie
Jozemiek is altijd in ontwikkeling en bezig met het ontwerpen van nieuwe producten. Zo worden in april de Bohemian Miyuki armbanden gelanceerd, prachtige nieuwe musthave armbandjes, gemaakt van uit Japan geïmporteerde Miyuki delica kralen. Deze armbanden sluiten perfect aan bij het Bohemian, Ibiza-gevoel van vrijheid, vriendschap, love & peace, waar Jozemiek zo van houdt!

Verkooppunten
Kijk voor de gehele collectie op www.jozemiek.nl. De collectie is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in binnen- en buitenland, zoals sieraden-bazaar.nl, Fashion by Fleur, Siervol en L.O.F.F. in Goirle.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.