PERSBERICHT – Jozemiek opent Brand Boutique in Geleen

Jozemiek opent Brand Boutique in GeleenOp 27 oktober opent ontwerpster Jozemiek haar eerste Brand Boutique in Geleen. Een winkel waar consumenten naar hartenlust kunnen shoppen, maar ook een showroom waar winkeliers zich kunnen laten inspireren op het gebied van mode, accessoires en woonproducten.

De Brand Boutique in Geleen is de enige winkel waar de gehele Jozemiek collectie aanwezig is. Ook de werkplek van Jozemiek is hier gevestigd, zodat iedereen kan meekijken hoe zij te werk gaat. Het assortiment van de winkel bestaat uit Jozemiek Sieraden, een nieuwe ready-to-wear kledinglijn, biologische thee en geurkaarsen en duurzaam geproduceerde woonaccessoires.

Favourites by Jozemiek
Naast sieraden en tassen presenteert Jozemiek een ready to wear kledinglijn: Favourites by Jozemiek. Een mooie collectie truien, vesten, blouses, jurkjes en shirts. Ontworpen en gemaakt in Parijs en verkrijgbaar in een kleine oplage, zodat je zeker weet dat je iets unieks koopt. De kleding is verkrijgbaar in maat small tot en met large. De gebruikte materialen zijn zo duurzaam mogelijk: van biologisch katoen tot kwalitatieve cashmere. De Favourites by Jozemiek kledinglijn zal zowel in de Brand Boutique als in de webwinkel verkrijgbaar zijn.

Woonaccessoires
Bijzonder is dat alles in de winkel te koop is. De tafels die gebruikt worden, de planten die er staan en zelfs de lampen, spiegels, stoelen en kasten die gebruikt worden. In de Brand Boutique zijn diverse limited edition woonaccessoires te koop, waaronder kussens, vaasjes en biologische thee. Alles wordt ingekocht bij kleine ondernemingen die zo duurzaam mogelijk produceren.

Geurkaarsen
De kaarsen zijn verkrijgbaar in vier geuren en zitten in een glazen pot van gerecycled glas. De kaarsen zijn biologisch en worden met de hand gemaakt. Hierdoor branden ze mooi en een stuk zuiniger dan een gemiddelde kaars. Bijzonder detail is dat de gesmolten was perfect is om als bodyoil te gebruiken. Het maakt de huid heerlijk zacht en is ideaal wanneer je huid wat droger is. Ook is er een travel candle in een handige verpakking met deksel.

Feestelijke opening
Op vrijdag 27 oktober is iedereen van harte welkom om aanwezig te zijn bij de feestelijke opening van de winkel (Pieterstraat 4a). Tussen 10 uur tot 19 uur zal Jozemiek je verwelkomen met champagne, macarons en lekkere hapjes en na afloop ontvangt iedereen een leuke goodie.

Over Jozemiek
Sieradenontwerpster Jozemiek startte in 2011 haar eigen label, dat inmiddels is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in Nederland en Europa. Bij alles wat Jozemiek doet staat de boodschap centraal dat geven iets moois is, maar dat iets geven vanuit je hart het allermooist is. De showroom in de Brand Boutique is van maandag t/m donderdag geopend voor winkeliers en te vinden in de Pieterstraat 4a in Geleen. Op vrijdagen is de winkel open voor consumenten. Naast de Brand Boutique kunnen consumenten ook terecht op www.jozemiek.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.