PERSBERICHT – Jewels with Flair presenteert nieuwe collectie sieraden in trendy, zachte kleuren

Oorbellen swarovski ocean pacific - jewelswithflair.nlZelfs de meest saaie outfit ziet er geweldig uit met een mooie ketting of een paar stijlvolle oorbellen. Nu de lente haar intrede heeft gedaan lanceert Jewels with Flair haar voorjaarscollectie 2017. Een trendy en elegante collectie met sieraden in zachte pasteltinten.

De voorjaarscollectie 2017 bestaat uit de populaire bloemoorbellen, handgemaakte kettingen met Swarovski Elements puntstenen en oorbellen met edelsteen druppels.

Oorbellen in jouw stijl
De prachtige oorbellen zijn dé bestsellers van Jewels with Flair. Niet zo gek, want een mooi paar oorbellen maakt elke outfit helemaal af. Zeker wanneer je kiest voor unieke exemplaren die helemaal passen bij jouw stijl. Kies voor eenvoudige oorbellen, voor chique exemplaren à la Maxima of juist voor heel opvallend en uitbundig. Omdat alle oorbellen met de hand gemaakt worden kunnen ze naar wens aangepast worden. Alles is mogelijk! Zelfs als je geen gaatjes hebt, dan draag je ze gewoon met een oorclip.

Edelstenen en Swarovski
Op dit moment zijn de oorbellen met Swarovski Elements en edelsteen druppels in een matchende kleur ongekend populair. Met deze oorbellen maakt het eigenlijk niet meer uit wat voor outfit je draagt. Niemand die daar op let, alle aandacht gaat naar de eyecatchers die je gezicht omlijsten. De oorbellen zijn verkrijgbaar in een verzilverde of vergulde variant, met diverse kleuren stenen. De oorbellen hebben een dikke laag plating in zilver of goud, waardoor je er extra lang plezier van hebt.

Uniek en handgemaakt
Alle sieraden in de collectie van Jewels with Flair zijn uniek en met de hand gemaakt door eigenaresse Erlinde Kramer. Hierdoor kan elk sieraad op maat gemaakt worden. Bovendien kunnen klanten bij elk sieraad kiezen uit verschillende materialen: verzilverd, verguld, sterling zilver of verguld sterling zilver. Ook een andere kleur steen is mogelijk. Een sieraad kan helemaal aangepast worden aan de wensen van de draagster. Kleine kans dus dat je iemand tegenkomt met exact hetzelfde sieraad! Heb je zelf een leuk idee voor een sieraad of heb je specifieke wensen? Laat dan een bijzonder sieraad ontwerpen door Jewels with Flair. Een bijzonder accessoire voor een bijzonder persoon. Bekijk de hele collectie op www.jewelswithflair.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.