PERSBERICHT – InTu jewelry viert feestdagen met sprankelende nieuwe collectie sieraden

InTu jewelry viert feestdagen met sprankelende nieuwe collectie sieradenTijdens de feestdagen ziet iedereen er op zijn mooist uit tijdens het kerstdiner of de nieuwjaarsborrel. Elegante en betekenisvolle sieraden mogen hierbij beslist niet ontbreken. Daarom lanceert InTu jewelry de Atelier feestcollectie met handgemaakte sieraden. Met in de hoofdrol sprankelende Swarovski Elements, die met je mee dansen als je beweegt en je outfit extra feestelijk maken!

Wisdom oorbellen
De one-of-a-kind handgemaakte Wisdom oorbellen nodigen je uit om je waarheid te leven. Ze geven je kracht en zelfvertrouwen en brengen je hoofd tot rust. De oorbellen zijn gemaakt uit kwalitatief 14 karaat gevuld goud in combinatie met edelstenen als onyx, lapis lazuli, koraal en granaat. De Wisdom oorbellen zijn verkrijgbaar voor € 99 per paar.

Geluk in het nieuwe jaar
De Wisdom oorbellen laten zich perfect combineren met de smiling buddha armbanden (€ 65). Deze limited edition armbanden zijn gemaakt met lapis lazuli en pyriet edelstenen. Onderaan bungelt een vrolijke hanger, een mooie pyriet kraal en een leuk zwart kwastje. De smiling buddha herinnert je eraan om te genieten en de dingen niet te zwaar te nemen. Hij staat erom bekend dat hij je behalve blijheid ook geluk, welvaart en succes brengt. Mooie voornemens voor het nieuwe jaar!

Tree of Life
De levensboom is een krachtig symbool dat in vrijwel iedere cultuur voorkomt. Terwijl zijn takken naar de hemel rijken zijn de wortels stevig in de aarde verankerd. De Tree of Life staat voor een stevige gronding en de zoektocht naar de betekenis van het leven. InTu heeft dit symbool gevangen in een prachtige 14 karaat goud gevulde ketting (goldfilled), gecombineerd met Swarovski Elements kristallen in donkerrood, groen, zwart, roze of grijs. Doordat de sieraden met de hand worden gemaakt zijn ze stuk voor stuk uniek. Super elegant om lang te dragen, maar ook prachtig als korte ketting. De Tree of life ketting is verkrijgbaar voor € 149. De bijpassende oorbellen zijn verkrijgbaar voor € 129.

Over InTu jewelry
In haar atelier in Utrecht ontwerpt en maakt energie healer en designer Maud Peij de mooiste spirituele sieraden. Ze combineert de kracht van edelstenen en symbolen met hoogwaardige materialen zoals 14 karaat gevuld goud. Het resultaat is exclusieve sieraden met een speciale betekenis, die je inspireren om je hart en intuïtie te volgen. Alle sieraden worden feestelijk verpakt en komen met een mooie omschrijving van de edelsteen of het symbool. Verzending binnen Nederland is gratis. Bekijk alle sieraden uit de nieuwe feestcollectie op www.intujewelry.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.