PERSBERICHT – InTu jewelry lanceert voorjaarscollectie met one of a kind betekenisvolle sieraden

voorjaarscollectie intujewelry.nlDit voorjaar komt InTu jewelry met een prachtige collectie betekenisvolle sieraden. Gemaakt met de mooiste, meest exclusieve materialen en edelstenen. Het exclusieve sieradenmerk presenteert een prachtige collectie betekenisvolle handgemaakte sieraden die vrouwen laat stralen en hen inspireert hun intuïtie te volgen. De nieuwe collectie bestaat uit oorbellen, armbanden, kettingen en ringen. Omdat elk sieraad met de hand gemaakt wordt is elk item uniek en one of a kind.

Maud Peij, eigenaresse van het sieradenmerk InTu jewelry, selecteert op basis van haar intuïtie de mooiste edelstenen en maakt hiervan betekenisvolle sieraden. Voor de nieuwe collectie maakt ze gebruik van exclusieve materialen zoals onyx, robijn en smaragd edelstenen en zijn verschillende sieraden volledig van 14 karaat gevuld goud. Tijdloze sieraden die je met veel gemak kan dragen en lang mooi blijven. Maud legt uit: “Het fijne van 14 karaat gevuld goud is dat het de kleur en eigenschap van goud heeft. Het is alleen een stuk voordeliger en draagt heerlijk licht, waardoor je zelfs de meest trendy grote oorbellen dagelijks met veel plezier kan dragen.

Eyecatchers in je oren
Oorbellen vormen een belangrijk onderdeel in de collectie van InTu jewelry. Naast 14 karaat gevuld gouden oorbellen zijn er exclusieve items met prachtig geslepen edelstenen verkrijgbaar. Zo zijn de Dream Weavers oorbellen ware blikvangers. Onderaan de oorbellen hangt een bedel in de vorm van een hart, dat je er telkens weer aan laat denken om je hart te volgen. De nieuwe Golden Sunny Citrien en Light Dancer oorbellen herinneren je eraan om dansend door het leven te gaan. De goudgele citrien edelsteen is een zonnige en verwarmende steen. De lichte kleuren en de heldere zoetwaterparels bezorgen je een heerlijk voorjaarsgevoel. De exclusieve Emerald Dream Smaragd oorbellen zijn uniek op zichzelf en geweldig om te dragen in combinatie met de Emerald Dream Smaragd ketting. Uniek en one of a kind, net als jij!

Everything is Energy!
De ringencollectie is uitgebreid met prachtige 14 karaat gevuld gouden Energy ringen, met edelstenen als onyx en rozenkwarts, die je onderling mooi kan mixen en matchen. Deze ringen zijn gemaakt op elastisch materiaal en passen daarom iedereen. Naast de Energy ringen zijn er ook ‘one of a kind’ ringen zoals de Golden Orbit ring en de Smaragd Pearl ring. Heel mooi als grote statement ring aan je middelvinger en leuk met een paar mooie parel of smaragd oorbellen. Fijn om te dragen en bijzonder om te geven aan iemand die je in je hart gesloten hebt.

Over InTu jewelry
In haar atelier in Utrecht ontwerpt en maakt energie healer en designer Maud Peij de mooiste spirituele sieraden. Ze combineert de kracht van edelstenen en symbolen met hoogwaardige materialen zoals 14 karaat gevuld goud. Het resultaat is exclusieve sieraden met een speciale betekenis, die je inspireren om je hart en intuïtie te volgen. Alle sieraden worden feestelijk verpakt en komen met een mooie omschrijving van de edelsteen of het symbool. Verzending binnen Nederland is gratis. Bekijk alle sieraden uit de nieuwe collectie op www.intujewelry.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.