PERSBERICHT – InTu Jewelry brengt sprankelende najaarscollectie met unieke betekenisvolle sieraden

InTu Jewelry brengt sprankelende najaarscollectie met unieke betekenisvolle sieradenFeestelijk, sprankelend en spiritueel, dat zijn de kenmerken van de nieuwe sieradencollectie van InTu Jewelry. Het exclusieve sieradenmerk presenteert een prachtige collectie betekenisvolle handgemaakte sieraden die vrouwen laat stralen en hen inspireert hun intuïtie te volgen.

De sieraden uit de najaarscollectie zijn met veel liefde in geringe oplage door eigenaresse Maud Peij gemaakt. Hierbij gebruikt ze materialen zoals 14 karaat gevuld goud, edelstenen en Swarovski kristallen. Prachtig om te dragen tijdens de feestdagen, maar ook erg geschikt als betekenisvol cadeau.

Hamsa Visions
Voor de nieuwe Hamsa Visions collectie heeft InTu Jewelry zich laten inspireren door de Hamsa hand. Deze hand is een geluksbrenger, het beschermt en biedt steun. De collectie bestaat uit oorbellen met een bijpassende ketting en armband. De sieraden zijn met de hand gevormd van 14 karaat gevuld goud en voorzien van de mooiste in facet geslepen granaat edelstenen en Swarovski kristallen.

“Eventually, everything connects”
Maak je outfit helemaal af met een betekenisvolle ketting, zoals de nieuwe Onyx Lariat ketting. Dit sieraad heeft een aparte sluiting waardoor je de ketting op verschillende lengtes kunt dragen. Een prachtig tijdloos ontwerp waar je elke keer weer blij van wordt. Ook de Visions Eye ketting is nieuw en met een lengte van 42 cm zorgt de ketting ervoor dat het beschermende en gelukbrengende oog symbool precies in het kuiltje van je nek valt. Draag daarbij de passende armband en je hebt deze winter letterlijk een eyecatcher in handen!

Statement oorbellen
Naast armbanden en kettingen brengt InTu Jewelry ook een aantal nieuwe statement oorbellen. Zoals de prachtige Gypsy oorbellen met Pyriet of de nieuwe Radiant Soul oorbellen, die je eraan herinneren om te stralen en van binnen naar buiten te leven. De Moonshine oorbellen zijn sprankelend en absolute beauty’s op zichzelf en ook perfect te combineren met een mooie fijne gouden symbool ketting uit de collectie. Straal als de sterren: Shine your light!

Over InTu Jewelry
In haar atelier in Utrecht ontwerpt en maakt Maud Peij de mooiste spirituele sieraden. Ze combineert de kracht van edelstenen en symbolen met hoogwaardige materialen zoals 14 karaat gevuld goud en echt zilver. Het resultaat is exclusieve sieraden met een speciale betekenis, die je inspireren om je hart en intuïtie te volgen. Naast de vaste collecties ontwerpt Maud twee keer per jaar een totaal nieuwe collectie, die in beperkte oplage verkrijgbaar is. Alle sieraden worden feestelijk verpakt en komen met een mooie omschrijving van de edelsteen of het symbool. Verzending binnen Nederland is gratis. Bekijk alle sieraden uit de nieuwe collectie op www.intujewelry.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.