PERSBERICHT – InnerJewels vereeuwigt de mooiste tekening van je kind in een exclusief sieraad

Kindertekening sieraden - InnerJewelsWaar maak je een moeder nu echt blij mee? Met een prachtige kindertekening natuurlijk, maar ook met mooie sieraden. InnerJewels combineert deze twee en maakt bijzondere kindertekening sieraden. Uniek en met liefde gemaakt en daardoor het perfecte cadeau voor elke moeder.

De mooiste tekeningen van een kind worden vaak in een mapje op zolder bewaard, leuk voor later. Maar veel leuker is het om de mooiste tekening van je zoon of dochter altijd bij je te dragen, in de vorm van een bijzonder en uniek sieraad. Dankzij InnerJewels kan dat!

Draagbare kinderkunst
De kindertekening wordt gebruikt als het uitgangspunt van een sieraad. Natuurlijk kan niet altijd de hele tekening erin verwerkt worden en ook kleurplaten zijn niet geschikt, maar soms is een deel van de tekening al genoeg. Voor de ‘Krabbelkunst’, zoals eigenaresse Irene Schildkamp de kindertekening sieraden noemt, kan bijvoorbeeld een poppetje of dier uit de tekening worden gebruikt, of zelfs alleen de ‘kringels’ die kinderen zo mooi kunnen maken. Deze kunnen verwerkt worden in een prachtig en draagbaar sieraad dat hierdoor een grote emotionele waarde krijgt.

In eigen atelier gemaakt
De zilveren of gouden kindertekening sieraden worden in het eigen atelier van InnerJewels met de hand gemaakt. Er zijn verschillende modellen en maten mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een bedel voor aan een bedelarmband, een broche, hanger, ring of oorbellen. Voor mannen zijn manchetknopen met kindertekening erg leuk. Houd je van kleur? Ook dat is mogelijk door toevoeging van emaille of edelstenen. De kindertekening sieraden zijn een bijzonder en waardevol cadeau voor elke ouder. Perfect om een moeder te verrassen met haar verjaardag, met Moederdag of gewoon zomaar, omdat ze zo speciaal is.

Naast een kindertekening is het ook mogelijk om andere herinneringen, zoals symbolen, haartjes, melk of as in de sieraden te verwerken. De kindertekening sieraden hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. Prijzen gaan vanaf € 129.

Over InnerJewels
Irene Schildkamp, eigenaresse van InnerJewels, is een zeer bevlogen goudsmid. Haar kracht ligt in het ontwerpen en vervaardigen van exclusieve sieraden die zowel apart als draagbaar zijn. Alle sieraden worden in eigen atelier persoonlijk en met de hand gemaakt. Bekijk de unieke kindertekening sieraden en de andere collecties op www.innerjewels.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.