PERSBERICHT – IDIOT DU VILLAGE brengt losse kraagjes voor een stijlvolle look

Losse kraagjes voor een stijlvolle look - idiot-du-village.comKlassiek, stoer én stylish… dat zijn de kraagjes van het Nederlandse label IDIOT DU VILLAGE. Het merk staat voor altijd goed gekleed gaan. Vanaf nu is het dragen van een blouse onder je trui niet meer nodig. De losse kraagjes zijn de ideale basis voor het creëren van een perfecte outfit.

Oprichter Carlijn Dreijer is altijd op zoek geweest naar de perfecte blouse voor onder een sweater, maar de extra laag onder haar kleding was niet charmant en voelde oncomfortabel. Toen Carlijn in 2015 een reis voor de boeg had en niet wist wat ze moest aantrekken was de maat vol. Carlijn: “Ik zette de schaar in een oud denim hemd van mijn vriend om een stijlvolle en niet te warme outfit te creëren.” Zo werd het merk IDIOT DU VILLAGE geboren.

Tilburgse ambacht
IDIOT DU VILLAGE staat voor kwaliteit, eerlijke producten én een goed verhaal. De kraagjes worden ontworpen en eerlijk geproduceerd in Tilburg, dé textielstad van Nederland. Carlijn: “Ik heb mijn jeugd doorgebracht in Tilburg, waar mijn groot- en overgrootouders een wolspinnerij hadden”. Als jonge ondernemer wil Carlijn laten zien dat je ook in eigen land veel kunt bereiken. “Ik werk met vakmensen, met natuurlijke materialen en onder goede arbeidsomstandigheden.

Altijd een passend kraagje
De collectie van IDIOT DU VILLAGE bestaat uit katoenen kraagjes met een perfecte pasvorm. De kraagjes zijn er in wit, lichtblauw en denim tinten en hebben diverse uitvoeringen. Zo is voor iedereen een perfect kraagje te vinden. Draag je doordeweeks een rond kraagje onder een mooie sweater, kies dan bij een feestje voor een kraag met mooie strik. Welke kraag je ook kiest: je maakt er je outfit helemaal mee af. Aan de jonge modeliefhebbers is ook gedacht, want de kraagjes zijn naast damesmaten ook verkrijgbaar in een junior-uitvoering, voor kinderen vanaf maat 104.

Over IDIOT DU VILLAGE
IDIOT DU VILLAGE bestaat sinds augustus 2015 en siert al meer dan 20.000 outfits van volwassenen en kinderen. Niet alleen Nederlanders zijn fan. Ook fashion liefhebbers in andere Europese landen, Amerika en Afrika zijn enthousiast over dit eigenzinnige en stijlvolle modeaccessoire. De losse kraagjes zijn verkrijgbaar vanaf € 39,95 via www.idiot-du-village.com.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.