PERSBERICHT – Ibiza Flags presenteert duurzame festivalvlaggen; sfeermakers die een feest compleet maken

Festival Vlaggen - ibizaflags.nlEr valt altijd wel iets te vieren en zodra de zon zich weer laat zien doen we dat het liefst in de buitenlucht. Ibiza Flags is gespecialiseerd in het maken van exclusieve vlaggen en vlaggenlijnen voor events. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De sfeervolle festivalvlaggen en vlaggenlijnen geven elk evenement de juiste sfeer.

Festival vlaggen en vlaggenlijnen zijn perfect voor de styling van outdoor-events. Of het nu gaat om een groot meerdaags festival of om een bruiloft, bedrijfsfeest of een feest. Elk evenement of feest kan aangekleed worden met deze originele duurzame vlaggen.

Stoer en duurzaam
De inspiratie voor Ibiza Flags komt uit de natuur. “Stevig verankerd in de grond en de wind die de stoffen laat wapperen. Hiermee komen 2 elementen samen, dat vind ik mooi. Daarnaast combineer ik graag stoere materialen zoals bamboe en leer met weelderige stoffen.” vertelt Angelique Dirkse, oprichter van Ibiza Flags. “Zodra de vlaggen dansen in de wind gebeurt er iets magisch. Ze doen je denken aan een zonsondergang in zee”. De vlaggen worden in eigen atelier ontworpen en op maatschappelijk verantwoorde wijze in Nederland geproduceerd.

Originele versierders voor ieder event
Nieuw in het assortiment zijn de grote festival vlaggen. Unieke, grote vlaggen van 3.90 en 5.20 meter hoog die een locatie in een handomdraai voorzien van een feestelijke sfeer. Zet deze blikvangers in de wind en ze maken je blij. De festival- of beach vlaggen zijn te gebruiken tot windkracht 5 en ideaal als aankleding voor bijvoorbeeld een evenement, barbecue, (thema)feest of festival. Maar ook om een winkel of horeca terras een originele uitstraling te geven. Door de demonteerbare mast en de handige grondpin is een festival vlag binnen no-time opgezet. De flags zijn verkrijgbaar vanaf € 185 en worden geleverd in een handige opbergtas die prima op de achterbank van de auto past.

Custom made vlaggen
Voor bedrijven kunnen de vlaggen worden gemaakt in elke gewenste kleur, eventueel met het bedrijfslogo er op. Helemaal custom made, gemaakt met oog voor detail. Een unieke manier om de kleuren en sfeer van de huisstijl door te trekken naar buiten. Denk hierbij aan een horeca terras of winkel/bedrijfsentree.

Ook te huur
Vlaggen huren behoort ook tot de mogelijkheid. Ideaal voor de aankleding en styling van bijvoorbeeld een bruiloft, een strandfeest, bedrijfsevent, een festival of zelfs een afscheidsceremonie. De grote festival vlaggen zijn in meerdere kleuren te huur vanaf € 100 per stuk per dag. Kies de kleur die past bij de uitstraling van het event. Een set van 3 bamboe vlaggen met een verrijdbare bak van steigerhout huur je al vanaf € 30 per dag. En natuurlijk zijn de vlaggenlijnen van 10 meter ook te huur, vanaf € 10 per stuk per dag. Alles is op te halen bij het atelier in Soest. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen op www.ibizaflags.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.