PERSBERICHT – Houtspul brengt waanzinnige mix van luchtplantjes en houten accessoires

Wanddecoratie luchtplantjes drijfhout - Houtspul.nlCombineer leuke luchtplantjes met een boomstam, houten hanger of tak en je hebt geen kunst meer nodig! Houtspul ontdekte dat deze kleine plantjes, die hun voeding grotendeels uit de lucht halen, perfect samengaan met houten accessoires. Creëer bijvoorbeeld een verrassend effect in de woonkamer, hal of badkamer met een strakke hanger van Lasergravin in combinatie met een klein luchtplantje. Een opvallende verschijning met een natuurlijke uitstraling!

Luchtplantjes van Houtspul
Niet alle plantjes hebben aarde nodig. Omdat luchtplantjes in staat zijn hun voeding en vocht voor het grootste deel uit de lucht te halen, groeien ze zelfs op de meest ongewone plekken. De plantjes zijn onderhoudsarm, al hebben ze natuurlijk wel aandacht nodig. Zo houden ze niet van de volle zon, willen ze regelmatig water en zijn ze gek op een uitgebreid badje op z’n tijd. Een van de makkelijkste soorten is de tillandsia ionantha, een leuk klein plantje met een zilveren waas. Iets uitdagender is de tillandsia medusa, een opvallend exemplaar met een bolvormige onderkant met stevige kronkelende bladeren. Geen groene vingers? Geen nood, volg de tips van Houtspul en je wordt een expert! De luchtplantjes zijn verkrijgbaar vanaf slechts € 2,50.

Het effect van hout
Dat luchtplantjes en houten accessoires een gouden combinatie zijn, bewijst Houtspul met de inspirerende foto’s in haar webshop. De plantjes komen bijvoorbeeld uitstekend tot hun recht in een levend schilderij van een vurenhouten frame met plakjes drijfhout. Het resultaat? Een intrigerend geheel van natuurlijke materialen dat karakter geeft aan vrijwel elk plekje in huis. Bijzonder mooi is ook de mix van een luchtplantje in een houten hanger met strakke vormen van Lasergravin, geleverd met een leuk lintje waarmee je de hanger gemakkelijk kunt ophangen. Exclusief verkrijgbaar bij Houtspul.

Over Houtspul
Houtspul staat voor duurzame accessoires en decoraties van hout en bamboe met een verrassend design en een prachtige afwerking. Dat mooi design niet duur hoeft te zijn, bewijst Houtspul wederom met de nieuwste aanvullingen van haar eigen merk: houten vlaggetjes van berkentriplex (vanaf € 1), de perfecte basis voor een waanzinnig decoratie-item, en een prachtige slanke lampenkap met zeer speels licht (€ 59,95).


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.