PERSBERICHT – Hold-YT biedt deze zomer relax garantie dankzij een slimme MUSTHAVE

Hold-YT - Handige elastischeband voor je strandlaken - www.hold-yt.nlKen je ook de irritatie van een wegwaaiende of afglijdende handdoek bijvoorbeeld tijdens een dagje op het strand. Dankzij de Hold-YT is dit vanaf nu verleden tijd. Deze vrolijke en hippe gadget houdt je handdoek perfect op zijn plek. Dat wordt extra genieten deze zomer!

De Hold-YT is een mooie elastische band die van een dagje strand een echte relax dag maakt. De band is (gedeeltelijk) gemaakt van elastiek en heeft een handige sluiting. Hierdoor past hij om elke stoel en ieder strandbed. Je handdoek blijft keurig op zijn plek en waait niet meer weg. Bovendien kun je snel je eigen ligbed terugvinden na een duik in het water. Met de vrolijke kleuren en teksten ziet het er ook nog eens super hip uit.

Ontwerp je eigen Hold-YT
De Hold-YT is verkrijgbaar met een leuke print of quote en in verschillende kleuren. Of wat dacht je van een Hold-YT met eigen tekst? Door de diverse lettertypen en kleuren is de band helemaal naar wens te personaliseren. Het is ook mogelijk om er een bedrijfslogo op te laten drukken. Een leuke musthave en/of give away deze zomer!

Productieve samenwerking
Hold-YT werkt voor het produceren van een aantal banden samen met Paswerk, een mensontwikkelings- en reïntegratiebedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De Paswerk medewerkers en Hold-YT helpen elkaar om hun dromen waar te maken. En dat lukt: op dit moment wordt de Hold-YT als relatiegeschenk weggegeven bij een aantal grote en bekende hotels op Curaçao en Bonaire. Ook zijn er inmiddels veel bedrijven, binnen en buiten de reiswereld, die de Hold-YT als relatiegeschenk gebruiken. In totaal zijn er al meer dan 10.000 Hold-YT’s te vinden over de hele wereld!

Over Hold-Your Towel
Tijdens een van haar reizen had stewardess Barbara Bruggeling genoeg van de handdoek die telkens van haar strandbed afwaaide. Na het nodige denkwerk, bezoeken aan fabrieken en markten bedacht ze dé oplossing: Hold-YT (spreek uit als Hold it). Hold-YT staat voor Hold-Your Towel en dat is ook precies wat deze slimme musthave doet. Het houdt je handdoek op zijn plaats. Voortaan heb je nooit meer last van een op- of wegwaaiende handdoek! De Hold-YT is verkrijgbaar vanaf € 7,95 via www.hold-yt.nl en in een aantal winkels in Nederland, Frankrijk en zelfs op Bonaire en Curaçao.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.