PERSBERICHT – Hoge nood onderweg is verleden tijd dankzij nieuw noodtoilet in zakformaat

Ladybag plaszak noodtoilet dames - slimopgelost.nlIedereen maakt het wel eens mee. Hoge nood onderweg en nergens een toilet te vinden. Met name voor vrouwen veroorzaakt dit ongemakkelijke situaties. De nieuwe Roadbag en Ladybag bieden een compacte, makkelijke en hygiënische oplossing in de vorm van een noodtoilet in zakformaat.

De Roadbag en Ladybag zijn zakjes, gevuld met absorberend materiaal dat urine omzet in een vaste gel. Dankzij de slimme vormgeving zijn ze comfortabel en eenvoudig in het gebruik en heb je altijd en overal een schoon toilet tot je beschikking.

Altijd een toilet bij de hand
De Roadbag (voor mannen) en Ladybag (voor vrouwen) bieden uitkomst in allerlei herkenbare situaties. Denk aan een groot evenement met te weinig (schone) toiletten, in de file, tijdens wandel- en fietstochten, tijdens het kamperen, op een buitenlandse parkeerplaats en overal waar je niet de gewenste sanitaire voorzieningen vindt. Daarnaast zijn ze ideaal voor mensen die moeilijk ter been zijn of waarvoor (tijdelijk) niet de juiste sanitaire faciliteiten bereikbaar zijn. De Roadbag en Ladybag passen in elke jas, tas en dashboardkastje.

Super absorberend materiaal
“Het geheim van de Roadbag en Ladybag is het super absorberende materiaal”, legt Ton van de Ven, de importeur van de meeneem-noodtoiletten uit. “De urine komt via de opening in het noodtoilet terecht. Daar komt het direct in aanraking met speciale, absorberende kunststofkorrels. Zo ontstaat er een vaste gel, waaruit geen druppel meer kan ontsnappen. Daarnaast voorkomt de gel onaangename geurtjes.” Elk zakje kan tot 700 milliliter vloeistof verwerken en is eenvoudig af te sluiten met een kleefbandje. Daarna kan het zo in de afvalbak. Ideaal!

Verkoopinformatie
De Roadbag en Ladybag zijn verkrijgbaar via www.slimopgelost.nl en diverse apotheken en worden geleverd in verschillende verpakkingen vanaf € 6,95. Bij elk zakje wordt een schoonmaakdoekje geleverd zodat je ook onderweg altijd hygiënisch kunt plassen.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.