PERSBERICHT – Hittegolf idee: maak lekkere hondenijsjes met de Ice Cream mix van Smoofl

Smoofl Ice cream mix - voor het maken van hondenijsjesDe meeste mensen kijken uit naar een lange en warme zomer, maar voor honden kan die wel eens té heet worden. Een verfrissing om je dierenvriend te helpen afkoelen is dan welkom. Smoofl biedt dé oplossing en komt met een nieuwe Ice Cream mix speciaal voor honden. Zo is het niet langer je lieve viervoeter die smelt tijdens de warme dagen. Happy Summer!

Zomerse verwennerij speciaal voor je hond
Met de ‘Very Berry’ ijsjesmix maak je voor warme dagen een heerlijk frisse en gezonde verwennerij voor je hond. Los de mix op in water, even goed roeren en laat het een nacht in de vriezer staan. Simpeler kan bijna niet en het resultaat mag er zijn, want de volgende dag kan je lieve dierenvriend genieten van zijn/haar ijsje.

Met de inhoud van één doosje maak je een halve liter ijs, goed voor 6 à 8 ijslolly’s. Elk baasje maakt de ijsjes uiteraard op maat van haar/zijn lieverd(s): van kleine ijsblokjes tot een stevige frisco. Zelf ijsjes maken is altijd al een leuke vakantie-activiteit. Nu wordt het dat ook voor je hond!

Net zoals bij alle andere Smoofl producten, is het recept van de ijsjesmix aan het metabolisme van je hond aangepast. De mix heeft een meer aangepast suiker/vet verhouding dan mensen-ijs en een verwaarloosbare hoeveelheid lactose. Zo kunnen alle grote en kleine furriends lekker Smooflen deze zomer.

De limited edition ice cream mix (125g) kost € 6,50 en is vanaf begin juni verkrijgbaar via www.smoofl.com en diverse verkoopadressen in Nederland en België.

Award winning product
De lekkere en gezonde ijsjesmix mag al een award achter zijn naam zetten, en niet de minste! De bezoekers van Anido, de toonaangevende tweejaarlijkse vakbeurs voor de dierensector, kozen massaal voor de ijsjesmix van Smoofl als ‘Beste Nieuwe Product’.

Over Smoofl
Smoofl is een Belgisch merk dat een granen- en glutenvrije bakmix voor hondenkoekjes heeft uitgebracht. Deze mix is bedacht door eigenaresse Tineke Bracke voor haar eigen hondje Bacchus. De merknaam is afgeleid van het Oost-Vlaamse ‘smoefelen’ of ‘eten met smaak en genot’. De ingrediëntenlijst is beknopt: enkel natuurlijke ingrediënten en geen toegevoegde suikers, bewaarmiddelen of andere additieven. Voor degene die enthousiast zijn, maar zelf niet handig zijn met bakken is er goed nieuws. Smoofl bakt namelijk ook zelf ook hondenkoekjes. De kant-en-klare cookies zijn beschikbaar in 4 smaken (vis, buffel, hert en big bites met rund) voor € 6,90 en de bakmix is te koop in 2 variaties (The Classic en Tropical Delight) voor € 5,90.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.