PERSBERICHT – HippeKidsKamer prikkelt fantasie van kinderen met de producten van Maileg

HippeKidsKamer prikkelt fantasie van kinderen met de producten van MailegDe feestdagen staan voor de deur. Hoog tijd dus om op zoek te gaan naar leuke cadeautjes. HippeKidsKamer maakt het je dit jaar wel erg gemakkelijk om gave presentjes te shoppen. De maanden november en december staan namelijk bol van de leuke acties. Zo koop je tot aan de Kerst je cadeautjes met 20% korting en worden ze ook nog eens mooi ingepakt bij je thuisbezorgd! Shop bijvoorbeeld de nieuwste producten van het Deense merk Maileg. Een collectie met knuffels en meubeltjes waarmee kinderen hun eigen wereld kunnen creëren.

Maileg heeft wereldwijd veel bekendheid gekregen door een konijnenfamilie. De knuffels hebben stuk voor stuk hartverwarmende persoonlijkheden en worden overgedragen van generatie op generatie. De konijntjes kregen al snel gezelschap van andere dierenvrienden, zoals hazen, wolven, uilen en muizen. De zachte poppen maken allemaal deel uit van de uitgebreide collectie van Maileg.

Cadeautje voor tijdens de feestdagen
Met de nieuwe collectie van Maileg creëren kinderen hun eigen wereld, waarin luciferdoosjes plotseling bedjes zijn voor muizen en waarin een kitten goed gezelschap voor een high tea blijkt te zijn. De zachte beestjes leveren oneindig veel inspiratie op! Bovendien zijn de artikelen leuk om te geven tijdens de feestdagen. Zo houden de gebreide pompon mutsen de oortjes van de Maileg knuffels tijdens de winterdagen lekker warm. Of laat je kindje de diertjes aankleden in een pyjama of nachtjapon. Wedden dat het cadeautje in de smaak valt?

Producten met een vintage randje
Sinds kort is er een muizen boek huis die je volledig kunt vullen met verschillende meubeltjes voor muizen. Denk bijvoorbeeld aan tafeltjes en stoeltjes, ledikantjes, wiegjes en een baby wipstoel, maar ook producten met een vintage randje dat het muizenhuis een bijzondere uitstraling geeft. Zo vind je in de nieuwste collectie onder andere twee charmante stoeltjes van goud, dat weer erg leuk past bij een vintage tafeltje.

Over Maileg
Het Deense merk Maileg werd in 1999 opgericht door Dorthe en Erik Mailil. Het koppel wist vrij snel een originele naam te bedenken voor hun bedrijf. Dorthe en Erik combineerden hun eigen achternaam ‘Mailil’ met ‘leg’, wat het Deense woord is voor ‘spelen’. Wil je de verbeeldingskracht en creativiteit van jouw kinderen stimuleren? Dat moet zeker lukken met de diertjes en accessoires van Maileg.

Over HippeKidsKamer
Voor haar shop HippeKidsKamer is styliste Vanessa Lakerveld, zelf mama van drie meiden, voortdurend op zoek naar mooie merken en originele accessoires voor de kinderkamer. Stijlvolle, eigenzinnige items om de baby- of kinderkamer nét dat beetje extra te geven. Dankzij de opleiding Interieurstyling die zij volgde aan de Vogue Akademie in Amsterdam en haar ervaring met het inrichten van kinderkamers weet Vanessa de leukste accessoires te combineren voor een verrassend mooi geheel. Tips en ideeën deelt ze graag via Instagram en Facebook. Laat je inspireren en bekijk het complete assortiment op www.hippekidskamer.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.