PERSBERICHT – Hip&Mama Box breidt uit met cadeauboxen voor opa’s en oma’s

Opa oma box limited edition - hipenmamabox.nlOpa en oma worden is een bijzonder moment dat gevierd mag worden. Na het daverende succes van de cadeauboxen voor mama’s en papa’s to be lanceert Hip& Mama Box nu een speciale cadeaucollectie voor aankomende opa’s en oma’s. Daarnaast is de collectie uitgebreid met hippe #momlife t-shirts en kinderservies.

Voor opa en oma
Opa en oma worden is bijzonder, dus ook voor aankomende grootouders is er nu een speciale Opa en Oma collectie. Deze bestaat uit een invulboek, een ledikantlaken en een hoeslaken met de opdruk ´Hotel Opa & Oma’. Ook nieuw is de lijn ‘Oma’s keuken’, bestaande uit een bord, kom en beker in lichtroze en mintgroen. Een mooi kinderservies, speciaal om te gebruiken bij oma thuis. Natuurlijk ontbreekt ook de goed gevulde cadeaubox voor opa’s en oma’s niet in het assortiment. Leuk om te geven bij het bekend maken van de zwangerschap of als bedankje omdat ze altijd voor je klaarstaan!

Voor mama
Speciaal voor de allerliefste mama’s is er een Moederdag box verkrijgbaar. Deze box bevat een momlife t-shirt, een handige shopper én een sleutelhanger met de tekst mama. De box is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. Zeker weten dat een moeder (to be) hier blij van wordt!

Daarnaast brengt Hip&Mama Box een compleet nieuwe fashion collectie. Stijlvolle, ecologisch geproduceerde t-shirts met de tekst ‘#momlife’ erop geprint. De shirts zijn verkrijgbaar in maat S t/m XL in de kleuren donkerblauw/wit, lichtroze/wit, khaki/roze en lichtblauw/wit. Leuk om te geven als kraamcadeau, met Moederdag of als verjaardagscadeau.

Voor papa
Ook voor vaders zijn er speciale verrassingsboxen. Afgelopen jaren zijn hier al ruim 6000 papa’s mee verrast. Omdat niet iedereen van surprises houdt, zijn er nu ook open cadeauboxen aan het assortiment toegevoegd. Ideaal als je vooraf wil weten wat je de (aanstaande) papa cadeau geeft of als je liever je eigen box samenstelt uit de vele producten in de webwinkel. Erg leuk zijn de longsleeve met opdruk ‘my dad rocks’, het invulboek ‘papa en ik’ en de shower glove, waarmee papa veilig met de baby kan douchen. Daarnaast is de servies set ‘Dinnerdate with dad’, bestaande uit een bord, kom en tuitbeker, ook een geweldig cadeau. Zo wordt samen eten een feestje!

Over Hip&Mama Box
Hip&Mama Box en nu ook Hip&Papa Box is een initiatief van Carola Mosch, enthousiaste ondernemer, moeder van Tess en op dit moment zwanger van haar tweede. Tijdens haar eerste zwangerschap genoot Carola met volle teugen van beautyboxen en kreeg toen het idee om zoiets voor aanstaande moeders te creëren. Dat bleek een gouden zet, want de dozen vliegen de webshop uit! Hip&Mama Box is succesvol, groeit hard en bestaat inmiddels alweer 2 jaar. Bekijk het complete assortiment cadeauboxen op www.hipenmamabox.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.