PERSBERICHT – Hip behang en muurstickers op maat: Tinkle&Cherry geeft kinderkamers dat beetje extra

Behang met jurkjes met vlaggenlijn en naam - Tinkle&CherryGaaf behang met gitaren, muzieknoten en koptelefoons, een schattige muursticker van een roze vogeltje op een tak of toch liever stoer voetbalbehang met een retro tintje? De frisse designs van het nieuwe Nederlandse label Tinkle&Cherry geven elke kinderkamer een heerlijk hippe uitstraling. Extra leuk: het label biedt de mogelijkheid om een deel van de collectie te personaliseren door aan het ontwerp een naam toe te voegen. Maatwerk van Tinkle&Cherry, speciaal voor jou!

Behang en muurstickers met naam
Een kinderkamer wordt pas echt persoonlijk met de naam van je kindje op de muur. Tinkle&Cherry heeft prachtige full colour muurstickers en behang met vosjes, eekhoorns, vogeltjes of auto’s waar een naam aan kan worden toegevoegd. De gepersonaliseerde kidscollectie wordt op bestelling gemaakt. Maatwerk dus! Tip: dankzij de samenwerking met ‘zusje’ MEISenMANNEKE is het mogelijk om de babykamer aan te passen op het design van het geboortekaartje – of andersom. Sommige ontwerpen van Tinkle&Cherry zijn namelijk gebaseerd op de illustraties van de geboortekaartjes van MEISenMANNEKE. Heel origineel!

Nostalgisch voetbalbehang
Welk jongetje droomt niet van een carrière als profvoetballer? Speciaal voor alle Sneijders in de dop heeft Tinkle&Cherry het mooiste voetbalbehang van Nederland ontworpen: hip behang met een patroon van verschillende voetballen. De retro bruine bal uit de jaren 50 mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook de vertrouwde zwart met wit leren bal vind je terug in het ontwerp. Stoer behang voor jongetjes die durven dromen, met een vleugje nostalgie voor alle papa’s en opa’s langs de zijlijn. Voor alle voetbalfans is wel een passend behang te vinden! Het voetbalbehang is vanaf half oktober verkrijgbaar in de kleuren wit, groen en blauwgrijs.

Over Tinkle&Cherry
Het nieuwe Nederlandse label Tinkle&Cherry is bedacht en ontworpen door het ontwerpersduo Angelique Kersten en Harold Eltink en komt uit dezelfde studio als het geboortekaartjesmerk MEISenMANNEKE. Het behang en de muurstickers worden in Nederland geproduceerd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de muurstickers voorzien van een speciale coating waardoor je geen last hebt van spiegeling en ze met een vochtige doek kunnen worden afgenomen. Het behang is duurzaam en eenvoudig aan te brengen. Bekijk het complete assortiment op www.tinklecherry.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.