PERSBERICHT – Hieppp breidt uit met feestelijke kinderkamer- en woondecoraties

Hieppp breidt uit met feestelijke kinderkamer- en woondecoraties Feestartikelen worden tegenwoordig niet meer alleen voor een verjaardag gebruikt. Steeds vaker zie je slingers en andere decoraties terugkomen op de kinderkamer. En andersom: kinderkamerdecoratie wordt steeds vaker gebruikt als backdrop, verlichting of tafelversiering op een feestje. Reden voor webshop Hieppp om de collectie uit te breiden met feestelijke kinderkamer- en woondecoraties.

Er is een dunne lijn tussen decoratie voor een feestje en voor een kinderkamer. Daarom heeft Hieppp het assortiment uitgebreid met kinderkamer- en woondecoratie van exclusieve merken. De eerste collecties Miami, clOudy en Dreams sluiten helemaal aan op de feestjes en kinderkamer trends van nu.

Miami
De tropische collectie Miami van het Belgische label Atelier Pierre laat je in een zomerse vibe komen. Met een cactus, palmboom, flamingo, ananas, krokodil en slang in neonkleuren waan je op een exotisch eiland. Ze zijn gemaakt uit eenzijdig beschilderd recyclage-MDF. De vrolijke kleuren eisen zelfverzekerd de aandacht op, terwijl het blanke hout voor wat schaduw zorgt. Een speelse wisselwerking. Deze houten accessoires zijn leuk voor in de kinderkamer, maar passen ook goed bij de feestthema’s Tropical Party, Go Wild en Regenboog uit de winkel. Zo kleed je een Tropical Party extra leuk aan met een houten 3D palmboom, cactus of ananas, die je na het feestje vervolgens als decoratie op de kinderkamer kunt gebruiken. En op een Flamingo Fun feestje mag een grote houten flamingo natuurlijk niet ontbreken!

Dreams en clOudy
Mocht je denken dat Dreams van het label bb collections en clOudy van Atelier Pierre verdacht veel op elkaar lijken. Dat klopt. De labels komen uit dezelfde koker, ze vallen namelijk onder het moederbedrijf Vanhalst, 2 give & enjoy. De wolkjes LED lampjes van bb collections passen perfect bij de Lief Wolkje feestlijn. Geweldig als thema voor een geboortefeestje of een hip verjaardagsfeestje voor je kleintje. De lichtgevende wolkjes zijn niet alleen geschikt als eyecatcher tijdens het feestje, maar ook als blikvanger op de kinderkamer. Extra leuk is dat de vrolijke wolkjes in zachte tinten naar eigen smaak opgeleukt kunnen worden met de verkrijgbare stickers en iconen. Kleine dromers kunnen met de lieve wolken van clOudy op hun kamer een heerlijk zoete muur creëren. Je kunt zowel de wandlamp als houten muurdecoratie personaliseren met muurstickers. Met de stickers kun je de wolkjes een gezichtje geven, zoals een knipogend, vrolijk of slapend gezicht.

Over Hieppp
Sharaida Paulina, eigenaresse van Hieppp, wil dat ieder kind elk jaar opnieuw een origineel verjaardagsfeestje kan vieren. Met mooie traktaties, kleurrijke ballonnen en gave slingers. En daar helpt ze ouders en verzorgers graag bij. Daarom startte zij in 2009 webshop Hieppp en deelt ze handige tips, inspiratie en creatieve ideeën via haar blog en Pinterest. In de webshop vind je onder meer originele feestversiering voor kinderfeestjes, babyshowers en kraamversieringen. En nu dus ook kinderkamer- en woondecoraties. Bekijk de hele collectie op www.hieppp.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.