PERSBERICHT – Het Scandinavische merk Mrs. Mighetto brengt sprookjes tot leven

Het Scandinavische merk Mrs. Mighetto brengt sprookjes tot levenWie is er niet opgegroeid met sprookjes waarin fantasiefiguren zoals elfjes de boventoon voeren! Reden voor het Zweedse merk Mrs. Mighetto om deze droomwereld tot leven te brengen in een magische nieuwe collectie. Met posters, kaarten, schriftjes, slingers en wallfriends vol fantasie, geschiedenis en mysteries, is het mogelijk elke ruimte te veranderen in een magische wereld!

Feeën, elfjes, engeltjes en andere fantasiefiguren staan centraal in de collectie van Mrs. Mighetto. Denk aan dieren met vleugels of lieve konijntjes met grote oren. De fantasiefiguren kijken je aan met hun prachtige ogen, waardoor het lijkt alsof je zelf onderdeel uitmaakt van het sprookje.

Een sprookje komt tot leven
Scandinavisch design vindt steeds vaker haar weg naar de Nederlandse kinderkamer. De posters, guirlandes, stationery en wall friends van Mrs. Mighetto zijn vanwege de originaliteit en magische uitstraling erg geliefd bij zowel kinderen als hun ouders. Creëer een geweldige blikvanger aan de wand door een aantal posters in verschillende formaten bij elkaar te hangen. Of laat je fantasie de vrije loop en laat wat papieren fantasiefiguren (wallfriends) rondfladderen door de kamer. Stijl het geheel af met een slinger vol konijntjes, eenhoorns of luchtballonnen en sprookje kan beginnen.

Over Mrs. Mighetto
Het creatieve duo Malin & Anna zijn de gezichten achter het Zweedse merk Mrs. Mighetto. In 2014 zijn ze begonnen met het ontwerpen van deze originele illustraties en dat bleek zo’n succes dat de eerste collectie binnen twee weken al uitverkocht was. Niet zo gek dus dat grote namen als H&M en Sleepyhead (dock a tot) graag met het merk willen samenwerken. De producten van Mrs. Mighetto bestaan uit lieve karakters, die allemaal een eigen naam, magische persoonlijkheid en verhaal hebben. De posters, kaarten en stationery zijn handbeschilderd en verschijnen in een gelimiteerde oplage.

Verkoopinformatie
Nybble is de distributeur van Mrs. Mighetto in Nederland en België. Producten van het merk zijn te koop bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops, bijvoorbeeld bij lidor.nl. De posters zijn verkrijgbaar vanaf € 48, slingers vanaf € 45, wallfriends vanaf € 45 en notitieboekjes (per set van 2) vanaf € 20. Geïnteresseerde (web)shops die dit merk willen verkopen, kunnen contact opnemen met Nybble.

Over Nybble
Nybble distribueert innovatieve en originele baby- en kinderproducten, van hoogwaardige kwaliteit met net dat beetje extra. Het Zweedse merk Mrs. Mighetto is onlangs toegevoegd aan het portfolio. Andere merken die het bedrijf vertegenwoordigd zijn o.a. Grabease, EZPZ, Silly Billyz, Aden + Anais, Kippins, Funkybox en GObabyGO. Het bedrijf is continu op zoek naar vernieuwende producten en ziet het als een uitdaging om producten te vinden die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, maar daarnaast origineel, vernieuwend én toegankelijk zijn. Kijk voor meer informatie op www.nybble.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.