PERSBERICHT – Het boek Volk van mijn VOLK laat het ware gezicht van de vluchteling zien

Boek Volk van mijn VOLK - cover - prachtboeken.nlInspirator en auteur Yasmin Verschure komt met een aangrijpend nieuw boek, waarin ze het ware gezicht achter een vluchteling laat zien. Volk van mijn VOLK omvat verhalen van vluchtelingen, anekdotes en ontmoetingen en is geschreven na een periode in Griekenland, waar veel vluchtelingen Europa binnen kwamen.

Yasmin was ruim een half jaar in Athene, Kos en Lesvos. Ze ging met lege handen en een open hart en was getuige van het rauwe leven. Van onmenselijkheid en verdriet, maar ook vreugde. Ze gaf de vluchtelingen eten, een warme douche, telefoon, een fijne plek en het allerbelangrijkste: veel liefde. Ze luisterde naar hun verhalen en begon ze te delen. Yasmin: “Eenieder die ik ontmoette heb ik voor eeuwig in mijn hart gesloten. Zij hebben mijn leven enorm verrijkt.”

Het ware gezicht van de vluchteling
“Vandaag zijn zij op de vlucht. Morgen kun jij dat zijn.” Het boek Volk van mijn VOLK omvat 29 verhalen, 29 anekdotes en 29 ontmoetingen met vluchtelingen. Yasmin: “Hoe meer ik het ware gezicht achter de vluchteling mag zien, hoe meer ik tot de conclusie kom dat we allemaal vluchtelingen zijn en dat ieder mens, die de moed heeft om de oversteek te maken, een reden heeft om hier te zijn.”

Over de auteur
Volk van mijn VOLK is het nieuwe boek van Yasmin Verschure, die haar sporen heeft nagelaten in het vrouwenwerk. Na een ingrijpende transformatie gaf ze cursussen lichaamswerk en massage, werd een van de eerste reikimeesters en reisde over de hele wereld. Yasmin is tevens auteur van tijdloze boeken, waaronder haar nieuwste werk Volk van mijn VOLK.

Verkoopinformatie
Het boek ‘Volk van mijn VOLK’ wordt uitgegeven door Droomvallei Uitgeverij en is verkrijgbaar via www.prachtboeken.nl, alle (online) boekwinkels en bol.com. Het boek (ISBN: 978-94-92844-00-2) wordt uitgegeven als vierkante, fullcolour hardcover en heeft een verkoopprijs van € 21,95. Het boek is ook in het Engels verkrijgbaar (ISBN: 978-94-91886-99-7).


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.