PERSBERICHT – Helemaal zomerproof met de reisgadgets van Lexon-Design

Hoop Bluetooth Speaker  LA95 - Lexon-DesignDe vakantie staat voor de deur. Tijd om in te pakken! En tijdens een welverdiende vakantie is er natuurlijk niets lekkerder dan te luisteren naar je favoriete muziek via een goede, en fraai vormgegeven, draadloze luidspreker. Of wat dacht je van een van de trendy ecologische zaklampen. Altijd handig als je ’s nachts je weg wilt vinden op de camping. Lexon-Design heeft alle gadgets in huis om de zomervakantie net wat gemakkelijker én leuker te maken. 

De zomervakantie staat voor lang uitslapen, lekker luieren aan het zwembad of strand, uitgebreid uit eten en veel aandacht voor jezelf, familie en vrienden. Maak, voordat je de auto instapt naar Italië, Frankrijk of Spanje een paar nieuwe playlists aan op de smartphone en luister samen in de auto naar de favoriete muziek van de kinderen, ’s avonds met een wijntje naar fijne lounge-klanken of tijdens het WK-voetbal naar echte Hollandse hits. De Hoop Bluetooth Speaker is de perfecte muzikale partner voor elk moment van de vakantie. Deze draadloze donutvormige speaker, die in 4 trendy kleuren verkrijgbaar is, geeft maar liefst 8 uur luisterplezier en heeft maar weinig tijd nodig om weer op te laden. Dankzij de Bluetooth-technologie is het eenvoudig om muziek, die op een smartphone, tablet of laptop staat, via de Hoop Speaker af te spelen. De Hoop kun je opladen via de meegeleverde USB kabel, 3 uur laden geeft 8 uur lang luisterplezier. Dus waar je ook naartoe gaat: je favoriete muziek heb je altijd bij je.

Reisgadgets maken de zomer mooier
Reisgadgets maken vakanties niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook mooier. Want geef toe: het is geen ramp om middenin de nacht met één van de hippe zaklampen van Lexon-Design over de camping te lopen. Zo past het design de Safe Lamp – LL99 Lexon perfect bij de zomer. De eco-zaklamp laadt de bijgeleverde batterij namelijk op via een zonnecel, dus nooit meer zorgen over lege batterijen en altijd licht wanneer het nodig is. Hetzelfde geldt voor de Greenman lamp die overdag geniet van de Italiaanse, Griekse of Franse zon en ’s avonds met een volgeladen batterij een gezellige accessoire is om de wijntjes en crackers met Franse kaas of Italiaanse ham bij te lichten.

Mix & Match je horloge
Een horloge hoort eigenlijk niet thuis op vakantie, maar je kunt tegenwoordig bijna niet meer zonder. Het geweldige designhorloge Take Time en zijn zusje Take Time Alu is het ideale excuus om er toch één mee te nemen op vakantie. Dit trendy en aluminium horloge met silicone polsband hoeft niet persé om de pols gedragen te worden, waardoor de tijd heel gemakkelijk vergeten kan worden. Maar de Take Time is nooit ver weg, want hij is eenvoudig vast te maken aan bijvoorbeeld een broekriem of strandtas. Mix & match het horloge met de kleuren van je bikini of outfit en maak deze trendy spatwaterdichte gadget tot een ware zomerse eyecatcher. Kwijtraken is onmogelijk!

20 jaar awardwinning design
Het Franse designmerk Lexon maakt al 20 jaar lang awardwinnende designproducten en trekken getalenteerde designers aan om de vooruitstrevende horloges, wekkers, audio-accessoires en andere hebbedingen te ontwerpen. Reizigers die goed voorbereid in de auto, trein of het vliegtuig willen stappen, kunnen ook in de webwinkel terecht voor reistassen en rugzakken. Lexon-Design.nl verkoopt bovendien design met oog op het milieu, zoals klokjes en lampen die gebruikmaken van zonnecellen en tassen die van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Bestellingen worden vanaf €24 gratis verzonden.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.