PERSBERICHT – Happy en fit de winter door met de Serotonine Booster van AlphaVit

Happy en fit de winter door met de Serotonine Booster van AlphaVit De komst van de herfst en de wintertijd kan voor veel mensen een periode betekenen waarin ze vermoeid en wat neerslachtig zijn. AlphaVit ontwikkelde speciaal voor de donkerste maanden van het jaar de Serotonine Booster. Dit helpt je om energiek en vrolijk de winter door te komen.

Gelukshormoon
De Serotonine Booster tabletten bevatten extra vitamines B1, B3, B6, C en D3. Deze vitamines dragen bij aan extra energie in de wintermaanden. Het echte geheim zit hem in de toevoeging van de stof 5-HTP, afkomstig uit de zaden van de Zuid-Afrikaanse Griffonia. Dit stofje is de directe voorloper van serotonine. Je lichaam hoeft het alleen nog maar om te zetten. Het kruid is goed voor het zenuwstelsel en uitstekend te gebruiken als je somber en neerslachtig bent.

Natuurproduct
Het voedingssupplement van AlphaVit bestaat uit een unieke samenstelling van 100% natuurlijke bestanddelen. Aan de tabletten is naast Griffonia ook het essentiële aminozuur L-tryptofaan toegevoegd, dit wordt niet door het lichaam aangemaakt. Beide ingrediënten zijn voorlopers van serotonine dat een positieve invloed heeft op het geheugen, stemming en het zelfvertrouwen.

No Blue Monday
Met de Serotonine Booster is de meest troosteloze dag in januari geen uitdaging meer. Ondanks het gebrek aan zonuren in de winter, krijg je hiermee wel de nodige vitamine D binnen. En dat is belangrijk omdat vitamine D mede zorgt voor een goede weerstand. De tabletten ondersteunen je afweer en in combinatie met meer energie en een goede geestelijke balans, is ook de maand na de feestdagen gezellig. Blue Monday is voortaan voorgoed verleden tijd!

Serotonine Booster is exclusief verkrijgbaar via de www.alphavit.nl. Een verpakking bevat 60 tabletten (goed voor 1 tot 2 maanden) en kost € 29,95.

Over AlphaVit
AlphaVit is een jong en dynamisch bedrijf dat professionele voedingssupplementen levert. In de webshop vind je een vijftal natuurlijke voedingssupplementen, die bijdragen aan een gezonde geest en een vitaal lichaam. Met AlphaVit ondersteun je je lichamelijke gesteldheid. De producten helpen snel en zijn mild en natuurlijk.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.