PERSBERICHT – Handsfree uitgaan dankzij de multifunctionele en modieuze jeans clutches van Beautiful On You

JEANS CLUTCH 2.0 HORIZONTAAL COGNAC - beautifulonyou.nlHet festivalseizoen staat weer voor de deur en hoe fijn is het dan dat je geen last meer hoeft te hebben van je handtas? Beautiful On You heeft dé oplossing en brengt de MY OWN jeans clutch. Een stijlvolle tas die op 7 verschillende manieren gedragen kan worden. Zo heb jij je handen vrij en kun je optimaal genieten van een avondje uit!

Beautiful On You (B.O.Y) maakt ‘handsfree uitgaan’ mogelijk door het ontwerpen van dé perfecte jeans clutch. De clutch is ontworpen vanuit de gedachte zorgeloos te kunnen uitgaan. Dansen, wandelen, shoppen… maar nu eindelijk met je handen vrij! De stijlvolle clutch is groot genoeg voor je portemonnee, lippenstift, sleutels en telefoon en kun je op maar liefst 7 verschillende manieren dragen. Door het handige ontwerp verander je in een handomdraai de functionaliteit van je clutch.

1 tas – 7 manieren om te dragen
Over het ontwerp van de jeans clutch is goed nagedacht. De clutches zijn zo ontworpen dat ze chique staan bij een nette outfit en ruig bij een stoere outfit. Dankzij de diverse kettinkjes en accessoires kun je hem op 7 manieren dragen. Bevestigd aan je jeans, op je heup, als bodyclutch, fannypack, maar ook als gewone clutch of mini-schoudertas. Ideaal! Draag de clutch bijvoorbeeld als schoudertas of bevestig deze met de ketting aan je jeans voor een stoere uitstraling. Met behulp van de heupketting maak je er in een handomdraai een heuptas, fannypack of bodyclutch van. Voor welke look kies jij?!

Verkoopinformatie
De MY OWN’s jeans clutches zijn verkrijgbaar in drie modellen en verschillende kleuren. De clutch wordt standaard geleverd met een jeans ketting en schouderketting, waarmee je de tas aan de lussen van je spijkerbroek of om je lichaam kunt bevestigen. De tas is aan de zijkanten voorzien van karabijnsluitinkjes, zodat je heel gemakkelijk de kettinkjes kunt wisselen en de functionaliteit van de tas kunt veranderen. Het tasje zelf is voorzien van een rits, heeft 1 centraal opbergvak en wordt gesloten met een knopsluiting. Bij de clutches kunnen verschillende accessoires worden aangeschaft zoals de heupkettingen, sleutelhanger sluitingen en portemonneetjes. Alle artikelen zijn erop gericht jouw avondje uit zo comfortabel en fashionable mogelijk te maken!

Over B.O.Y
Beautiful On You (B.O.Y) is in 2014 opgericht door Claudia Smits. Gaandeweg is de jeans clutch bedacht, de tas die je aan de spijkerbroek kunt bevestigen. Sinds 2017 is de clutch doorontwikkeld naar een eigen model (MY OWN) en uitgebracht onder een geregistreerd handelsmerk (B.O.Y). Zowel het leer als de kettinkjes en andere materialen komen uit Italië, maar de jeans clutches worden in Nederland in eigen beheer en met de hand geproduceerd. B.O.Y is de enige aanbieder van de jeans clutches en levert zowel aan consumenten als aan bedrijven. Bekijk de hele collectie op www.beautifulonyou.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.