PERSBERICHT – Haal je lievelingsdier in huis met de nieuwe Geometric Wildlife postercollectie van Tinkle&Cherry

Geometrische illustraties uit de collectie Geometric Wildlife - poster olifant - tinklecherry.nlGrafische dierenkunst als sfeermaker aan je muur, gedrukt op mooi en duurzaam papier. Een echte aanwinst voor elk interieur. Tinkle&Cherry presenteert met trots de nieuwe zelf ontworpen postercollectie Geometric Wildlife. Een collectie met prachtige geometrische dierenprints waarmee je de natuur in huis haalt.

De geometrische illustraties uit de collectie Geometric Wildlife waren al verkrijgbaar als behangpaneel. En vanwege het succes van deze serie zijn deze prachtige dierenprints nu door Tinkle&Cherry ook ontworpen op posterformaat. Leuk als blikvanger in de hal, de woonkamer of op de kinderkamer!

Je lievelingsdier aan de muur
De nieuwe Geometric Wildlife postercollectie bestaat uit 14 diersoorten die in geometrische stijl zijn afgebeeld, waaronder een edelhert, panda, flamingo, paard, olifant, giraf en een vlinder. Onder de afbeelding van het dier staat een omschrijving in woordenboek-stijl. De originele en trendy posters brengen de natuur in je huis.

Uniek papier gemaakt van landbouwafval
Het is niet altijd eenvoudig om zo goed mogelijk te zorgen voor onze planeet. Maar we doen allemaal ons best. Met de aankoop van een poster uit deze collectie mag je dan ook best een beetje trots zijn. Je maakt namelijk je niet alleen jezelf blij, maar ook het dier dat op de poster afgebeeld staat. De ecologische footprint van deze poster is bijna de helft kleiner dan die van een poster op standaard FSC papier. Voor deze posters hoeft namelijk geen enkele boom gekapt te worden. Het posterpapier is gemaakt van landbouwafval, bladeren en stengels. Hierdoor ligt de milieu-impact van dit papier 47% lager dan bij FSC papier van houtvezel en 29% lager dan bij gerecycled papier. Bovendien is er gebruik gemaakt van 100% groene energie. Je aankoop levert een positieve bijdrage aan natuur en milieu!

De Geometric Wildlife posters zijn verkrijgbaar in twee formaten: A3 (29,7 x 42 cm) en B2 (50×70 cm). De verkoopprijs van een poster op A3 formaat bedraagt € 13,95 en de poster op B2 formaat € 21,95.

Over Tinkle&Cherry
Het Nederlandse bedrijf Tinkle&Cherry verovert de harten van menig kind én volwassene met diverse originele behang- en postercollecties, waaronder de nieuwe Geometric Wildlife collectie. Tinkle&Cherry behang is er voor alle kinderkamers: lief, stoer, hip, soms een tikje retro maar altijd trendy. Bekijk de prachtige ontwerpen uit de diverse collecties op www.tinklecherry.nl.

Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.