PERSBERICHT – Haal de natuur in huis met de opbergboxen van Dutch Design Brand

Dutch Design Storage Box Art of NatureMaak kennis met het nieuwste product van Dutch Design Brand; de Dutch Design Storage Box. Met de vrolijke designs haal je buiten naar binnen en zorg je in een handomdraai voor een stijlvolle én opgeruimde look. Met bloeiende bloemen, kwetterende vogels en frisgroene blaadjes brengt het designmerk de prints tot leven en wordt opruimen een feest!

Niets is fijner dan een fris en opgeruimd huis. Maar waar laat je de rondslingerende tijdschriften en het speelgoed van de kids? Een Dutch Design Storage Box biedt uitkomst. Hiermee haal je de natuur in huis én berg je alle spullen stijlvol op.

Dutch Design Storage Box
Het nieuwe innovatieve product van Dutch Design Brand bestaat uit een doos die je zelf kunt vouwen en in een mum van tijd omtovert in een handige opbergbox. Ideaal voor LEGO, speelgoed, kranten, sokken of ondergoed. Waar je de boxen ook voor gebruikt, één ding is zeker: jouw spullen worden voortaan snel en stijlvol opgeborgen. De prints zijn zó mooi dat je de boxen met plezier in de huiskamer neerzet.

De Dutch Design Storage Boxen zijn verkrijgbaar met 9 verschillende bedrukkingen, van kleurrijke barokke prints tot stijlvolle klassieke designs. De boxen hebben een formaat van 32 x 39,5 x 21 cm en passen daarom gemakkelijk in standaard kasten, onder bedden of onder de keukentafel.

Botanische collectie
Op de boxen Natural Leaves en Green Leaves staat de frisgroen blad centraal. Verschillende soorten blaadjes dwarrelen door de lucht en worden vooruit geblazen door de wind. De stijlvolle designs sluiten perfect aan op de Botanical trend van dit moment. Houd je meer van kleur, kies dan voor de Red Panther box waarop de tropische bloemen in bloei staan. Of voor de Art of Nature Storage Box waarop een aantal kleurrijke kolibries vrolijk rondfladdert. Extra leuk: mix en match de dozen onderling en creëer een botanische sfeer in huis.

Verkoopinformatie
De boxen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken van de boxen gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De Dutch Design Storage Box heeft een verkoopprijs van € 14,99. Met uitzondering van de Natural Leaves en Vinyl, deze kosten € 13,50. De opbergboxen zijn te koop www.dutchdesignbrand.com.

Over Dutch Design Brand
Aangemoedigd door het succes van de Dutch Design Chair gingen de ondernemers Tim Várdy en Suzan Bergman aan de slag met een complete lijn innovatieve producten van karton. Zo ontstond Dutch Design Brand. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Voorbeelden hiervan zijn de trendy kartonnen krukjes, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.