PERSBERICHT – Haal de kerstsfeer in huis met de prachtige stallen en kerstaccessoires van Houtenkerststal.nl

Kerststal in bos - houtenkerststal.nlVan een minimalistische kerststal met een strakke uitstraling tot hangende ster met drie koningen onder de sterrenhemel: Houtenkerststal is hét adres voor duurzame, originele en gezellige kerststallen en -accessoires van hout. Eenvoudige kerststallen met Jozef, Maria en baby’tje Jezus, maar ook prachtige handgesneden exemplaren compleet met een os, een schaap en een herder.

Kerststallen en -figuren
Geniet optimaal van de donkere dagen voor kerst met een prachtige kerststal die past bij jouw woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor een modern witte kerststal met een waanzinnig design. De kerststal is volledig met de hand gemaakt en bestaat uit Jozef, Maria, baby Jezus in een kribbe, een herder met schaap, een os, een ezel en de drie koningen. Liever geen complete stal, maar wel een kerstdetail? Ga dan voor een hangende kerststal, zoals een houten ster met een herder en een schaapje. Subtiel van kleur en makkelijk op te hangen, bijvoorbeeld in de kerstboom. Gezelligheid gegarandeerd! Ook leuk zijn de losse kerstfiguren: zet ze apart neer of als set, stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken.

DIY kerst knutselen
Gezellig in slaap vallen voor de open haard, lange winterwandelingen maken, samen de kerstboom optuigen en de tuin versieren met lichtjes: december is misschien wel de gezelligste maand van het jaar. Maak het nóg gezelliger met een DIY-kerstproject. Ga zelf aan de slag, met vriendinnen of met de kinderen. Een kaarsenhouder inkleuren, kerstballen in een kerstboom rijgen of zelf een 41-delige kerststal in elkaar zetten: Houtenkerststal heeft de leukste houten hangers, figuurtjes, stallen en kerstbomen om creatief mee aan de slag te gaan. Een ideaal tijdverdrijf voor in de kerstvakantie!

Over Houtenkerststal.nl
Houtenkerststal is opgericht door Elmar Jansen, afgestudeerd meubelmaker en eigenaar van de webshops Houtspul en Houtspel. Vanuit zijn passie voor duurzaam houten speelgoed en accessoires van hoge kwaliteit, selecteert Elmar de mooiste houten producten met een natuurlijke uitstraling. Veelal met de hand gemaakt, duurzaam geproduceerd en van uitstekende kwaliteit: Houtenkerststal heeft een passende kerststal voor elk interieur. Naast staande en hangende kerststallen, knutselitems en kerstfiguren is er ook een collectie decoratieve kerstbomen, om het kersttafereel helemaal af te maken. Fijne feestdagen!


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.