PERSBERICHT – GPS kinderhorloges van GPS Boss laten kids veilig en zelfstandig buiten spelen

GPS kinderhorloges van GPS Boss laten kids veilig en zelfstandig buiten spelenJe kind uit het oog verliezen is de nachtmerrie van elke ouder. Dankzij de slimme GPS kinderhorloges van GPS Boss kunnen kinderen voortaan zelfstandig buiten spelen, terwijl ouders precies weten waar hun kind uithangt. Kinderen krijgen hiermee een stukje verantwoordelijkheid, terwijl ouders ongemerkt controle houden.

GPS Boss is onlangs opgericht door Raymond en Larissa, ouders van twee kleine avonturiers. Larissa: “Toen onze oudste zoon 2,5 jaar oud was, glipte hij er in een onoplettend moment tussenuit. Hij ging op ontdekkingsreis zonder dat wij dit doorhadden. Je schrikt enorm. De hele buurt zocht mee maar niemand kon hem vinden. Uiteindelijk bleek hij bij een buurmeisje te zijn, waar hij vrolijk aan het spelen was. De doodsangsten die we die ochtend hebben uitgestaan wilden we nooit meer meemaken.” Zo begon de zoektocht naar goede GPS horloges, van hoge kwaliteit en met een Nederlandstalige app. Omdat Larissa en Raymond ook andere ouders dit gevoel willen besparen, was de stap naar een webshop snel gezet.

Veilig gevoel
De GPS kinderhorloges zijn absolute musthaves voor kleine avonturiers. Super coole gadgets waar kids graag mee gezien worden. Doordat de horloges voorzien zijn van een GPS tracker, kunnen ouders of verzorgers altijd zien waar het kind zich bevindt. Dankzij de SOS noodknop, belfunctie en chatfunctie kunnen kinderen snel contact leggen met hun ouders. Dit geeft niet alleen een veilig gevoel, maar is ook enorm handig, bijvoorbeeld om je kind te laten weten dat het etenstijd is.

Met camera 
Extra leuk zijn de GPS kinderhorloges met ingebouwde camera. Zo kan een kind de leukste foto’s van zijn of haar avonturen naar de ouders sturen. Voor extra veiligheid zijn er ook waterdichte GPS horloges. De horloges zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en hebben een sterk rubberen bandje met gaatjes. Hierdoor past het horloge om elke kinderpols. De GPS kinderhorloges zijn verkrijgbaar vanaf € 64,95.

Over GPS Boss
Bij GPS Boss vind je naast GPS kinderhorloges in diverse kleuren ook GPS horloges voor volwassenen en ouderen, fitness horloges en losse GPS trackers voor in de auto of aan je sleutelbos. Alle horloges zijn persoonlijk geselecteerd op basis van de laatste features, trends en kleuren. De kinderhorloges zijn bovendien uitvoerig getest door een kinderpanel, zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden. De horloges worden binnen 24 uur verzonden en klanten hebben de mogelijkheid om te kiezen voor extra gemak, waarbij het horloge direct klaar is voor gebruik, inclusief geactiveerde en opgewaardeerde simkaart. Bekijk het hele assortiment GPS horloges op www.gpsboss.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.