PERSBERICHT – GObabyGO helpt motorische vaardigheden van jonge kinderen te verbeteren

GObabyGO collectie kniebeschermers - nybble.nlAls je baby een dreumes wordt en gaat kruipen of de eerste stapjes gaat zetten, houd je als ouder soms je hart vast. Groter worden gaat letterlijk met vallen en opstaan. Om je kindje iets meer steun te bieden en pijnlijke knietjes te voorkomen, lanceert GObabyGO een geweldige collectie. Het Deense merk brengt antislip sokjes, leggings en kniebeschermers, speciaal voor kleintjes die de wereld ontdekken.

Nybble, distributeur van innovatieve en originele baby- en kinderproducten, voegt weer een geweldig nieuw merk toe aan haar portfolio. Het Deense GObabyGO brengt een zachte modeaccessoires voor kleintjes, speciaal ontworpen om de motorische vaardigheden van kinderen te verbeteren. De GobabyGo collectie bestaat uit kniebeschermers, maillots, leggings en sokjes.

De rubberen pads op de knietjes, onder de voetjes en op de teentjes voorkomen het uitglijden op een gladde ondergrond. Hierdoor krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en stabiliteit bij het leren kruipen en lopen. Juist omdat stevige schoentjes vaak de ontwikkelen van babyvoetjes belemmeren bij het trainen van kruipen en lopen, heeft GobabyGo ervoor gezorgd dat de sokjes ook als indoor-schoentjes gebruikt kunnen worden. En vanwege de elastische ingebreide band rond de enkel blijven de sokken ook nog eens goed zitten. Ideaal!

100% eerlijk
De GObabyGO collectie wordt geproduceerd in Europa volgens de Öko-tex standaard 100, dus 100% vrij van schadelijke stoffen en chemicaliën. Bovendien zijn alle producten getest om ervoor te zorgen dat zij de juiste PH-waarde hebben voor de gevoelige baby- en kinderhuid.

Verkoopinformatie
De producten van GObabyGo zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in 6 kleuren: Dusty Rose, Cool grey, Petrol, Antraciet, Mint en Plum. De knee pads zijn verkrijgbaar in 1 maat en hebben een advies verkoopprijs van € 9,95. De sokjes kosten € 7,95 en zijn er voor kinderen in de leeftijd van 6 maanden t/m 4 jaar (4 maten). De leggings (€ 15,95) en maillots (€ 17,95) zijn verkrijgbaar in maat 6-12 en 12-18 mnd. GObabyGO is vanaf april o.a. verkrijgbaar bij de betere baby- en kinderspeciaalzaken en lifestyle shops.

Over Nybble
Nybble distribueert innovatieve en originele baby- en kinderproducten, van hoogwaardige kwaliteit met net dat beetje extra. Merken die het bedrijf in haar portfolio heeft zijn o.a. Silly Billyz, Aden + Anais, SwaddleClipp, Kippins en Funkybox. Het bedrijf is continu op zoek naar vernieuwende producten en ziet het als een uitdaging om producten te vinden die voldoen aan strenge kwaliteitseisen, maar daarnaast origineel, vernieuwend én toegankelijk zijn. Kijk voor meer informatie op www.nybble.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.