PERSBERICHT – Gezond het nieuwe jaar in met het KickStart programma van ProAcademie

Gezond het nieuwe jaar in met het KickStart programma van ProAcademieMet de feestdagen voor de deur is de tijd van de kerststol, oliebollen en champagne weer aangebroken. Even volop genieten om vervolgens in het nieuwe jaar de extra kilo’s er weer vanaf te trainen. De meeste mensen starten 2018 met het goede voornemen iets aan hun gezondheid te doen en willen graag wat kilo’s kwijt. Een goede reden voor ProAcademie om het KickStart programma te introduceren. Een persoonlijk plan dat helpt bij het verbeteren van je gezondheid en energieniveau. Dankzij slimme voedingsschema’s en trainingsschema’s bereik je binnen no-time je doel.

Behaal je persoonlijke doelen
In een tijd waarin iedereen bezig is met een gezonde levensstijl en bewustwording van je lichaam komt ProAcademie met het KickStart programma. Een eenmalig programma dat geschikt voor mannen en vrouwen die willen afvallen, hun conditie willen verbeteren of spiermassa willen opbouwen. Dankzij het nieuwe KickStart programma is het verbeteren van je gezondheid een fluitje van een cent. De voedingsschema’s en trainingsschema’s zijn afgesteld op jouw wensen en doelen en zijn goed in te passen in een druk leven. Geen lastige trajecten of dure investeringen, maar wel dát steuntje in de rug met een helder plan en doel voor ogen. Je hebt maar één lichaam, het is je belangrijkste bezit. Zorg er goed voor en wees er zuinig op!

Gezonde leefstijl
Deelname aan het KickStart programma kost € 19. Hiervoor wordt er eenmalig een uitgebreid persoonlijk plan opgesteld waarin een voedingsschema, trainingsschema en tips en adviezen zijn opgenomen, helemaal toegespitst op jouw situatie. Hiermee kun je direct aan de slag met je nieuwe gezonde leefstijl. Als bonus krijg je twee e-books en toegang tot het online portaal en de app waar je onder andere je resultaten kunt bijhouden en meer tips, informatie en recepten vindt.

Over ProAcademie
Dat een gezonde levensstijl en een druk leven prima samen gaan bewijst ProAcademie. Naast het eenmalige plan van Kickstart programma kun je bij Proacademie ook terecht voor een uitgebreid persoonlijk plan, waarin je met een persoonlijke coach aan de slag gaat om je doelen te bereiken. Je coach stelt op basis van jouw wensen en doelen een persoonlijk voedingsschema samen. Ideaal hierbij is dat je zelf bepaalt waar en wanneer je traint: thuis, buiten of in de sportschool. Dankzij de app sta je direct in contact met je coach en kun je tijdens het koken nog even de ingrediënten van je recepten checken.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.