PERSBERICHT – Genieten van het buitenleven zonder schadelijke effecten van de zon

Genieten van het buitenleven zonder schadelijke effecten van de zonNiks is fijner dan buiten vertoeven, zodra de zon schijnt. Picknicken in het park, een lange wandeling of fietstocht maken, buiten sporten of gewoon samen relaxen in de achtertuin. Goede bescherming tegen de zon wordt helaas nog regelmatig vergeten, met alle gevolgen van dien. UV-Fashions maakt zonbescherming leuk, makkelijk én hip met een uitgebreid assortiment UV-beschermende producten voor jong en oud.

Bij zonbescherming denken we vooral aan de momenten dat we naar het strand of op vakantie gaan. Maar ook tijdens een fietstocht op een zonnige dag, een potje voetbal met vrienden of tijdens het lopen van de Vierdaagse is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon. Insmeren is natuurlijk belangrijk, maar daarnaast heeft UV-Fashions allerlei UV-beschermende kleding en accessoires in het assortiment die het genieten in de zon nog veiliger maken.

Zonwerende handschoenen en mouwen
Handen worden vaak onbeschermd blootgesteld aan zonlicht. Het dragen van zon beschermende handschoenen voorkomt verbranding van de huid en verkleint het risico op huidkanker. De handschoenen houden maar liefst 94% of meer van alle UV-stralen tegen. Fijn voor wie graag wandeltochten maakt met wandelstokken. Rijd je in een cabrio of met je raam open? Dan bieden zon beschermende mouwen uitkomst. Deze luchtige mouwen zijn gemaakt van zacht, lichtgewicht en comfortabel materiaal, dat bovendien een UV-beschermingsfactor van 50+ heeft. Ideaal voor taxichauffeurs, koeriers of tijdens het tuinieren.

Sportieve zonnebrillen
Ook de ogen moeten goed beschermd worden. Dat doe je het beste met een zonnebril. De zonnebrillen van Real Shades zijn gemaakt van stevig materiaal dat prima tegen een stootje kan. Bovendien beschermen de zonnebrillen voor 100% tegen zowel UVA- als UVB-stralen, zodat je ogen niet kunnen beschadigen in het sterke zonlicht. Met deze sportieve zonnebrillen kun je gerust op pad!

Stijlvolle zonnehoeden
Een slimme manier om je tegen de zon te beschermen en er tegelijkertijd trendy uit te zien is het dragen van een zonnehoed. Deze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, voor mannen en vrouwen. Steel de show met een mooie flaphoed, of kies juist voor een stoere bucket hat. Alle zonnehoeden bij UV-Fashions bieden bescherming tegen de zon, vergelijkbaar met UV-beschermingsfactor 50. Ze zijn verkrijgbaar in vele mooie kleuren.

Over UV-Fashions
Het verlies van zijn vader aan huidkanker was voor de Jan Willem van der Sterre aanleiding om UV-beschermende kleding te gaan importeren. Belangrijk, want zoals uit het Nationaal Zonrapport blijkt, gebruikt 50% van de Nederlanders niet altijd zonnebrandcrème om zich te beschermen tegen de zon. Daarnaast lopen kinderen die voor hun 18e verbranden door de zon een ernstig verhoogd risico om later huidkanker te krijgen. Inmiddels is zijn onderneming UV-Fashions uitgegroeid tot Europa’s grootste aanbieder van UV-beschermende kleding, zwemkleding en accessoires. Bekijk het complete assortiment op www.uv-fashions.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.