PERSBERICHT – Geniet van de zon in de uv-werende kleding van Coolibar

Coolibar collectie - uv-fashions.nlHet kan niet genoeg benadrukt worden dat een goede bescherming tegen de schadelijke straling van de zon een absolute must is. Met een grote collectie UPF 50+ kleding en accessoires inspireert Coolibar mensen al bijna 20 jaar om op een verantwoorde manier te genieten van de zon. Mix en match je outfit bij elkaar en geniet deze zomer verantwoord én in stijl van de zon.

Je staat er niet direct bij stil, maar zonnestralen zijn zo sterk dat ze door je gewone kleding heen komen. Zeker als je een gevoelige huid hebt of veelvuldig buiten komt is het verstandig uv-werende kleding te dragen. Dat dit heel stijlvol kan zijn bewijst het Amerikaanse Coolibar. Het merk brengt een trendy collectie voor dames, heren én kinderen.

Collectie met uv-protectie
Coolibar is de naam van een eucalyptusboom die in het Australische binnenland te vinden is. Het is dan ook niet toevallig dat deze boom, net als de kleding van Coolibar, een fijne verkoeling en bescherming biedt tegen schadelijke uv-straling. De vrijetijdskleding, zwemkleding, sportkleding en hoedjes zijn er allemaal op gericht om de kwetsbare huid te beschermen. De kleding is er voor het hele gezin en zit comfortabel, is ademend en vochtregulerend. De items uit de dames- en herencollectie zijn onderling perfect te combineren omdat de ontwerpen een neutrale basis hebben. Daarnaast zijn er ook vrolijke designs waarmee je deze zomer absoluut de show steelt. Voor kinderen zijn er stoere uv-shirts, leggings en zwempakjes. Stijl je outfit af met een leuke hoed en je bent klaar om verantwoord te genieten van de zon.

Over Coolibar
Goed beschermd leven in de zon: dat is de missie van Coolibar, hét Amerikaanse kledingmerk voor jong en oud op het gebied van uv-werende kleding. De mode van het lifestylemerk biedt maar liefst 98% bescherming tegen schadelijke uv-straling, wat gelijk staat aan het permanent opsmeren van een zonnecrème met factor 50. De stoffen die worden gebruikt zijn uitvoerig getest. Zo wordt elke stof wel veertig keer gewassen en meer dan honderd uur blootgesteld aan uv-straling. De collectie van Coolibar wordt dan ook niet zomaar aangeraden door de Amerikaanse huidkankerstichting, de Melanoma International Foundation en de Amerikaanse Academie van Dermatologie. Het heeft z’n waarde bewezen! Het assortiment van Coolibar is verkrijgbaar bij UV-Fashions.

Over UV-Fashions
Op het gebied van uv-beschermende kleding en accessoires in Europa is UV-Fashions de grootste webshop en leverancier. Nadat Jan Willem van der Sterre zijn vader verloor aan de gevolgen van huidkanker, besloot hij om zich volledig toe te leggen op het creëren van bewustwording op uv-gebied, en om een bijdrage te leveren aan huidkankerpreventie. De missie van UV-Fashions is het voorkomen van huidkanker en het bieden van vrijheid in de zon, aan iedereen met een medisch huidprobleem. UV-Fashions is distributeur van de merken: Coolibar, JUJA, Rigon Headwear, Snapper Rock, Playshoes, Beverly Kids, Ki Et La, en Babiators.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.