PERSBERICHT – Geef de tuin sfeer met een waanzinnig tuindoek van Topmuurstickers.nl

Tuindoek met tekst all-things-grow-with-love - topmuurstickers.nlNog even en we kunnen weer genieten van lange zomeravonden in de tuin. Barbecueën met familie, voetballen met de kinderen en met vrienden een drankje drinken. Het liefst natuurlijk in een tuin met karakter. Geef je tuin de gewenste look & feel met een tuindoek van Topmuurstickers.nl. Haal bijvoorbeeld het verre Oosten naar je achtertuin met een Boeddha-doek, creëer rust met een afbeelding van prachtige bloemen of kies voor een leuke tekst. Life is better in the garden!

Tuindoek met tekst
Een zin uit een liedje met een speciale betekenis, een gedichtje van je lievelingsschrijver of een spreuk die jou op het lijf is geschreven? Schrijf hem op en Topmuurstickers maakt er een tuindoek van! De tuindoeken zijn gemaakt van stevig PVC, kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn waterafstotend. Kies het gewenste formaat en een kleur die bij jouw tuin past en Topmuurstickers maakt een waanzinnig tuindoek op maat. Hoe bijzonder is dat?!

Boeddha in de tuin
Boeddha staat voor goedheid en persoonlijke ontwikkeling. Een mooie symboliek voor in de tuin. Bij Topmuurstickers kun je de mooiste foto’s van Boeddhabeelden vereeuwigen op een tuindoek. Lachend, zittend of staand: de webshop biedt een ruime keuze aan prachtige afbeeldingen met Boeddha’s.

Flora en fauna
Gek op het buitenleven, maar een kleine tuin? Geef de buitenruimte meer diepte met een tuindoek met bloemen, planten of dieren. Kies uit een van de vele kleurrijke foto’s van adembenemende tuinen, levensechte dieren of fleurige bloemen. Ga bijvoorbeeld voor een tuindoek met een veld vol tulpen, een nieuwsgierige koe of een kleine waterval omringd met bloemen.

Over Topmuurstickers.nl
Topmuurstickers is dé specialist op het gebied van muurdecoratie, interieurstickers én tuindoeken. Kies uit een van de vele ontwerpen of lever zelf een leuke foto of tekst aan. Speciale wensen? Topmuurstickers denkt graag met je mee. Met veilige betaalmethoden zoals iDeal en Paypal, een uitstekende klantenservice en gratis verzending is Topmuurstickers de ideale webshop voor de mooiste muurdecoratie, zowel binnen als buiten. Bekijk het complete assortiment op www.topmuurstickers.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.