PERSBERICHT – Geboorteposters van Printcandy nu ook op hout verkrijgbaar

Geboorteposter op hout - PrintcandyDe geboorteposter van Printcandy is jarig en bestaat 2 jaar! Om dat te vieren zijn er vier nieuwe ontwerpen voor de kinderkamer gemaakt. Daarnaast zijn alle geboorteposters nu ook op hout verkrijgbaar. Een mooie eyecatcher aan de wand en een geweldige herinnering voor later.

Iedereen kent tegenwoordig de geboorteposter: een gepersonaliseerde poster met alles over het pasgeboren kindje, van namen tot gewicht. Toch is het nog maar twee jaar geleden dat Printcandy de eerste geboorteposter lanceerde, die je online helemaal naar wens kunt aanpassen. Of het nu een poster is voor in de babykamer van je eigen kleintje of een uniek kraamcadeau, met de collectie Geboorte Posters kan je voor iedereen een mooie en persoonlijke poster maken als herinnering aan dit bijzondere moment.

Maak je eigen poster
Een geboorteposter is een bijzonder en persoonlijk cadeau en heel gemakkelijk om te maken. Je kunt zelf een ontwerp uitzoeken dat mooi in de babykamer past, vervolgens kies je de maat van de poster en past daarna de kleuren en teksten aan naar wens. In de poster-editor zie je direct hoe jouw poster eruit komt te zien en hoe mooi deze aan de muur zal hangen.

It’s a…
Elke kinderkamer en elk kind heeft zijn eigen stijl, en daarom heeft Printcandy verschillende geboorteposters. Zo zijn er de onlangs geïntroduceerde Sterrenbeeld Posters met op elke poster de naam van het kindje in zwierige kalligrafieletters en daar onder de eigenschappen die bij het sterrenbeeld horen. Maar speciaal voor deze gelegenheid heeft Printcandy ook vier nieuwe posters voor de kinderkamer in hip zwart-wit. Of je nu kiest voor een Print met Kroontje voor je kleine prinsesje of een Poster met Masker voor een echte superheld; elke poster maak je helemaal zelf, met een beetje hulp van Printcandy.

Geboortebord
Op veler verzoek is de geboorteposter nu ook beschikbaar op mooi 18 mm dik multiplex hout, voor een geboortebord met een warme en natuurlijke uitstraling die je overal kan ophangen of neerzetten. Je kan kiezen uit de maten 30 bij 40 cm of 50 bij 70 cm. Alle ontwerpen van de geboorteposter zijn beschikbaar, dus je bepaalt zelf of je nu de Originele Geboorteposter op hout wilt of de speelse Hello Little One toch leuker vindt staan bij de inrichting van je babykamer. Het maken van een geboorteposter op hout werkt precies hetzelfde als een poster, dus snel en simpel! Zonder extra moeite maak je zo een persoonlijk cadeau nog unieker.

Over Printcandy
Creëer met Printcandy eenvoudig je eigen unieke wallprints en persoonlijke printables om je woon- of werkruimte mee te stylen. Er is ruime keus aan mooie, stoere en grappige art-prints en posters waarbij jijzelf de kleur en tekst kunt aanpassen. Dankzij de online editor zie je direct wat jij voor origineel cadeau maakt, voor jezelf of iemand anders! Slim van Printcandy: de prijs is inclusief verzendkosten voor bestellingen binnen én buiten Nederland, of je print zelf dankzij de DIY-download. Bekijk het volledige assortiment op www.printcandy.nl.


Extra afbeeldingen:

Beeldmateriaal in Hoge Resolutie kan direct worden gedownload uit onze Beeldbank (maak hiervoor eenmalig een account aan).

Voor meer informatie, interviews, fotoshoots of kortings- en/of winacties kunt u contact opnemen met Pers-Wereld.